autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

sirop de catina

Autor: iulieana goaga (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 septembrie 2006
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

sucul obtinut se pune cu zaharul sau mierea intr-un vas si se amesteca de 4-5 ori pe zi pana se topeste zaharul.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    nicole , 02 septembrie 2014

    Da. Reteta este ok. Sucul astfel obtinut tine la rece chiar si un an. Daca vi se pare ca ceva nu este in regula ( adica ar incepe sa fermenteze ) mai adaugati miere!!! Eu o testez de 5 ani!

  • Fara foto

    Raluca (Bucatar) , 19 octombrie 2011

    NECTARUL DE CATINA precum si miraculoasa CREMA CU EXTRACT DE CATINA ALBA le puteti p[repara si singuri dupa retetele de pe blogul BunatatidePoveste !! Sunt extraordinare !

  • Fara foto

    rapsodia (Maestru bucatar) , 06 octombrie 2011

    Despre ce proprietati au produsele naturale si cateva retete folositoare gasiti aici:http://bunatatidinnatura.blogspot.com/

    • Fara foto

      emy , 24 septembrie 2009

      Pentru ce e buna catina?

    • Fara foto

      ica , 06 august 2009

      Bun pt toate bolile.

    • Fara foto

      Cristina , 05 octombrie 2008

      Si la ce ajuta acest sirop?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

1h

86 voturi

Ingrediente

  • 1l suc de catina obtinut din 2 kg de catina data prin storcatorul de rosii. 1,5kg.de zahar sau 1l de miere de albine.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

nicole

Da. Reteta este ok. Sucul astfel obtinut tine la rece chiar si un an. Daca vi se pare ca ceva nu este in regula ( adica ar incepe sa fermenteze ) mai adaugati miere!!! Eu o testez de 5 ani!

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Spume si creme dulci
Mousse beat, de ciocolata

Mousse beat, de ciocolata

Separam galbenusurile de albusuri. Batem galbenusurile intr-un bol cu 50 ml de vin, sarea si ardeiul iute. Bine de tot pana fac un

1 vot    3 comentarii
20 min
Budinci
Spuma de capsuni cu iaurt

Spuma de capsuni cu iaurt

Curatam si spalam capsunile. Pastram 3-4 capsunele mici si mai frumusele. Iaurtul rece il batem usor cu un pic de zahar sau putem

2 voturi    0 comentarii
10 min
Spume si creme dulci