autor:

Fara foto

» » Spume si creme dulci

sirop de catina

Autor: iulieana goaga (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 septembrie 2006
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

sucul obtinut se pune cu zaharul sau mierea intr-un vas si se amesteca de 4-5 ori pe zi pana se topeste zaharul.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    nicole , 02 septembrie 2014

    Da. Reteta este ok. Sucul astfel obtinut tine la rece chiar si un an. Daca vi se pare ca ceva nu este in regula ( adica ar incepe sa fermenteze ) mai adaugati miere!!! Eu o testez de 5 ani!

  • Fara foto

    Raluca (Bucatar) , 19 octombrie 2011

    NECTARUL DE CATINA precum si miraculoasa CREMA CU EXTRACT DE CATINA ALBA le puteti p[repara si singuri dupa retetele de pe blogul BunatatidePoveste !! Sunt extraordinare !

  • Fara foto

    rapsodia (Maestru bucatar) , 06 octombrie 2011

    Despre ce proprietati au produsele naturale si cateva retete folositoare gasiti aici:http://bunatatidinnatura.blogspot.com/

    • Fara foto

      emy , 24 septembrie 2009

      Pentru ce e buna catina?

    • Fara foto

      ica , 06 august 2009

      Bun pt toate bolile.

    • Fara foto

      Cristina , 05 octombrie 2008

      Si la ce ajuta acest sirop?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Ridicata

Timp

1h

86 voturi

Ingrediente

  • 1l suc de catina obtinut din 2 kg de catina data prin storcatorul de rosii. 1,5kg.de zahar sau 1l de miere de albine.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

nicole

Da. Reteta este ok. Sucul astfel obtinut tine la rece chiar si un an. Daca vi se pare ca ceva nu este in regula ( adica ar incepe sa fermenteze ) mai adaugati miere!!! Eu o testez de 5 ani!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Spume si creme dulci
Farofias (Lapte de pasare)

Farofias (Lapte de pasare)

Batem bine albusurile pana nu se mai desprinde de pe fundul lighenasului, adaugam 6 linguri de zahar si amestecam bine cu grija. Incalzim

30 voturi    25 comentarii
1h
Budinci
Bircher Muesli

Bircher Muesli

Amestecam doua treimi din fulgii de ovaz cu iaurtul si lasam totul intr-un bol cam 10-15 minute, pana cand fulgiii se inmoaie putin.

0 voturi    0 comentarii
20 min
Budinci