Se zdrobesc pe planseta, cu sucitorul sau cu o sticla, frunze de menta cat incap intr-o mana mare (apelati eventual la sot pentru masuratoare). Se pun intr-un borcan inchis la culoare si se amesteca cu mierea si sucul de lamaie. Se lasa la macerat la loc racoros timp de doua saptamani, amestecand tot la doua zile. Se strecoara si se pune in sticla.
Se poate folosi ca topping pentru inghetata, cu apa minerala pentru mari si mici, in alte bauturi pentru mari…
Siropul are un efect racoritor si linistitor.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii