Blat:se bat spuma albusurile,se adauga zaharul, nuca, faina si praful de copt.Se coace in tava unsa si tapetata sau pe hartie de copt la foc potrivit.Se topeste pe baie de aburi ciocolata alba cu 5 linguri de ulei si se toarna peste blat.
Crema:se pun la caramelizat 5 linguri de zahar,se tine pe foc pana este de culoare maro,nu prea mult sa nu se faca amar,se adauga margarina,dupa ce s-a topit se adauga galbenusurile frecate cu celelalte 5 linguri de zahar,la final se adauga nuca tocata marunt dupa ce am prajit-o putin in tava la cuptor.Se obtine o crema mai groasa care se toarna peste blat.Deasupra se pune ciocolata neagra pe care am preparat-o cu celelalte 5 linguri de ulei la fel ca pe cea alba.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii