Snitel crocant din piept de pui cu garnitura de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Un pipet de pui dezosat
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
  • condimente speciale pentru pui
  • 1 kg ciuperci proaspete
  • o smantana mare cu grasime
  • doua cepe rosii
  • patrunjel verde.

Mod de preparare

Pieptul de pui se imparte in mod egal si se bate uniform cu ciocanul de snitele. Se dau prin condimente, apoi prin faina, oua si in final prin pesmet. Intr-o tigaie se pune ulei la incins si se prajesc snitelele.

Ciupercile se curata si se taie in bucati potrivite. Ceapa se taie julien si se pune la calit cu o lingura de ulei. Cand ceapa s-a calit se adauga ciupercile si un pahar de apa. Se fierb ciupercile pana scad. Smantana se amesteca cu trei linguri de faina si se adauga peste ciuperci. se mai lasa putin, pana se incheaga smantana si se opreste focul. Se adauga patrunjelul fin taiat.

Pe o farfurie se aseaza o frunza de salata verde, se pune snitelul pe aceasta iar langa el cipercile. Se orneaza cu trandafir confectionat din rosie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise