autor:

ROXANA S

» » Mancaruri cu carne

Snitel de pui

Autor: ROXANA S (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 septembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si se taie fasii (vezi poza), se sareaza si se condimenteaza cu piper. da prin pesment si apoi prin oul batut si se pune la prajit in tigaia incinsa la foc potrivit. Dupa ce se prajeste pe o parte se intoarce si pe cealalta. Este mult mai sanatos sa fie dat prin pesmet decat prin faina, asa si chiftelele, eu tot prin pesmet le dau.


Pofta buna!

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Madalina Romulescu , 06 iunie 2013

    plec la bucatarie:)

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

    Bune si sanatoase,eu le dau prin ou si dupa aceea prin pesmet asa le presez mai bine!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

    Snitelul de pui este un deliciu

    • ROXANA S

      ROXANA S (Chef de cuisine) , 31 octombrie 2009

      Cand ai copil mic ce te "calareste" se intampla sa pui bifa gresit....:) la capitolul categoria mancarii.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      reteta clasica,dar nu stiu ce cauta la capitolul acesta:mancaruri cu peste,puiul o fi peste?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 piept pui dezosat si fara piele
  • 2 oua
  • pesmet
  • Sare si piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ROXANA S

Prajitura cu mere intregi umplute cu stafide sau nuca macinata

Trebuie sa aveti o tava ceva mai inalta, cam de 10cm. In tava mea de 20x40 imi incap 12 mere, voi

15 voturi    9 comentarii
1h 15 min
Prajituri

Orez basmatic

Se pune intr-un vas cu apa rece orezul la inmuiat pentru 20 minute, apoi se scurge de apa si se pune

5 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de curcan cu cartofi

Carnea se spala si se taie bucati, se da intr-un fiert si se arunca apa. Apoi se pune la fiert din

7 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Madalina Romulescu

plec la bucatarie:)

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Cotlet de porc copt in zeama de varza

Cotlet de porc copt in zeama de varza

Cotletul intreg il punem intr-o oala, turnam peste el zeama de varza( moarea), acoperim cu capac oala si lasam sa fiarba 40-45 de minute.Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pui la cuptor

Pui la cuptor

Pulpele de pui se dezoseaza si se taie bucati. Ouale se bat bine cu condimentele si smantana. Bucatile de pui se adauga in oua

51 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne