autor:

ROXANA S

» » Mancaruri cu carne

Snitel de pui

Autor: ROXANA S (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 septembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si se taie fasii (vezi poza), se sareaza si se condimenteaza cu piper. da prin pesment si apoi prin oul batut si se pune la prajit in tigaia incinsa la foc potrivit. Dupa ce se prajeste pe o parte se intoarce si pe cealalta. Este mult mai sanatos sa fie dat prin pesmet decat prin faina, asa si chiftelele, eu tot prin pesmet le dau.


Pofta buna!

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Madalina Romulescu , 06 iunie 2013

    plec la bucatarie:)

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

    Bune si sanatoase,eu le dau prin ou si dupa aceea prin pesmet asa le presez mai bine!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2009

    Snitelul de pui este un deliciu

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

      reteta clasica,dar nu stiu ce cauta la capitolul acesta:mancaruri cu peste,puiul o fi peste?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 piept pui dezosat si fara piele
  • 2 oua
  • pesmet
  • Sare si piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ROXANA S

Prajitura cu mere intregi umplute cu stafide sau nuca macinata

Trebuie sa aveti o tava ceva mai inalta, cam de 10cm. In tava mea de 20x40 imi incap 12 mere, voi

16 voturi    9 comentarii
1h 15 min
Prajituri

Orez basmatic

Se pune intr-un vas cu apa rece orezul la inmuiat pentru 20 minute, apoi se scurge de apa si se pune

5 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de curcan cu cartofi

Carnea se spala si se taie bucati, se da intr-un fiert si se arunca apa. Apoi se pune la fiert din

7 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

vera (Chef de cuisine)

Bune si sanatoase,eu le dau prin ou si dupa aceea prin pesmet asa le presez mai bine!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de linte

Mancare de linte

Calim ceapa tocata marunt, adaugam usturoiul zdrobit cu lama cutitului, ardeiul capia si morcovul ras fin calindu-le pe fiecare. Adaugam

7 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

Friptura de vitel frageda si piure de cartofi dulci cu merisoare

In primul rand, am cumparat antricoate de vitel de la macelarie arabeasca, nu am gasit nici macar o data in ani de zile vita/vitel comestibile

0 voturi    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne