autor:

Andrei Bordianu

» » Mancaruri cu carne

Snitele de pui

Autor: Andrei Bordianu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Spania


    Reteta postata pe: 10 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

1) Se fac taieturi fine pe filetele de pui si se freaca cu sare si piper. Se trec filetele prin faina, se scutura un pic pentru a elimina excesul de faina, se trec prin oul batut apoi prin pesmet.


Un sfat: pentru a iesi snitelul perfect intr-o forma impecabila cand le prajiti lasati uleiul sa se incalzeasca pana incepe sa scoata fum.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2010

    Si eu fac la fel...in Spania am invatat sa le dau si prin pesmet,in Romania le dadeam doar prin ou si faina.Eu le prajesc in unt !

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 25 octombrie 2009

    de regula snitelele sunt o mancare care se prepara destul de rapid.nu sunt de acord ca uleiul sa fie lasat pana scoate fum,deoarece isi pierde din calitati si devine toxic.oricum la temperaturi extreme el trebuie folosit de maxim 2 ori,dupa care se arunca si se foloseste altul.impartasesc parerea lui kok miori,la fel procedez si eu,inclusiv cu piftelele.pentru reteta felicitari si sper ca observatiile sa nu fie suparatoare.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

    Simplu si gustos. Daca vreti sa fie si sanatos, coaceti snitelele pe foaie de copt , in cuptor...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

      Imi plac foarte mult snitelele atat prajite cat si coapte la cuptor...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

      Imi plac foarte mult snitelele atat prajite cat si coapte la cuptor...

    • kok miori

      kok miori (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2009

      Si eu fac snitel din piept de pui dar in pesmet adaug condimente ca putin usturoi pisat,sau paprica iute sau putin patrunjel tocat marunt si le da un alt gust.La pesmet poci sa mai adaugi si susan si tot iese mai deosebit.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009

      Arata foarte bine, si eu fac snitele din carne de pui destul de des.

    • Fara foto

      monica iuliana (Chef de cuisine) , 12 martie 2009

      De ce a fost trecuta reteta la "retete din Spania"?...Oare nu asa se face si la noi snitelul...eu spun ca ,da ...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 6 filete de pui
  • 3 oua batute
  • faine
  • pesmet

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Andrei Bordianu

Rosii provencale

1) Se taie rosiile in jumatate, separat se face un amestec de pesmet, usturoi, patrunjel si ulei,

6 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu legume

Porc a la coca-cola

Intr-o oala se pune carnea taiata in cubulete, capatana de usturoi zdrobita, ardeiul gras taiat in

1 vot    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Salata de sfecla rosie si mar

Se curata sfecla rosie si se taie cubulete Se adauga merele curatate si taiate felii subtiri Morcovul

14 voturi    11 comentarii
15 min
Salate de legume

ana catalina focsa (Chef de cuisine)

Si eu fac la fel...in Spania am invatat sa le dau si prin pesmet,in Romania le dadeam doar prin ou si faina.Eu le prajesc in unt !

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de branza ,pe care o punem intre carnea

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

In 50 ml must inmuiem stafidele, rodia o taiem in doua si scoatem bobitele (https://www.youtube.com/watch?v=PxrzE7-rWJ8 ) sau (

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi