autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Snitele de pui

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 31 martie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Eliminam grasimea de la fileurile de piept de pui. tigaie ,punem untul la topit la foc mic.Intre timp batem cele 2 oua cu un praf de sare. faina intr-o farfurie adanca si presaram un pic de sare deasupra.In alta farfurie punem pesmetul .Eu nu am obiceiul sa sarez carnea de pui pt ca mi s-a intamplat sa se separe aluatul de carne si am crezut ca poate fi aceasta cauza.Ramane la aprecierea d-voastra daca sa sarati carnea sau nu.Dam fileurile de piept de pui prin faina,scuturam bine de surplus,apoi il dam prin oul batut,scurgem bine,si in final prin pesmet.Procedam la fel ca celelalte ingrediente,scurgem bine de surplusul de pesmet si asezam carnea in tigaia cu untul topit.Ridicam un pic focul ,si cand s-a prajit pe o parte intoarcem.Scadem din nou focul si asteptam sa se rumeneasca si cealalta parte.Scoatem carnea pe o farfurie cu servetel absorbant si continuam cu restul pieptului de pui.Daca este necesar mai adaugati unt.


Se servesc atat reci cat si fierbinti.Pofta buna!

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Criss_Criss R

    Criss_Criss R (Maestru bucatar) , 03 august 2012

    am vrut sa votez maximul de stelute dar fara sa vreau am apasat doar pe una.scz

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

    i-mi plac mult!

  • Fara foto

    licu pop , 31 martie 2010

    Arata foarte bine si miroase grozav

    • Fara foto

      Adina , 31 martie 2010

      Tare bune sant snitelele astea din piept de pui! Arata foarte bine!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

      Foarte bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 martie 2010

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

60 voturi

Ingrediente

  • 50 gr unt
  • piept de pui filé
  • 2 oua
  • 20 gr faina
  • 40 gr pesmet
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ana catalina focsa

GAZPACHO

Intr-un castron se adauga rosiile si ceapa taiate in bucati potrivite, usturoiul, otetul, sarea si

13 voturi    12 comentarii
15 min
Aperitive cu legume

Drob de carne cu oua fierte

Carnea tocata se pune intr-un castron mai mare si o condimentam cu sare,adaugam 2 oua,painea inmuiata

5 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Tarta de caise cu caramel

Amestecam cele 5 oua cu zaharul si le batem bine pana devin spumoase. Adaugam treptat uleiul si coaja

11 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri

Criss_Criss R (Maestru bucatar)

am vrut sa votez maximul de stelute dar fara sa vreau am apasat doar pe una.scz

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

In 50 ml must inmuiem stafidele, rodia o taiem in doua si scoatem bobitele (https://www.youtube.com/watch?v=PxrzE7-rWJ8 ) sau (

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Iepure intreg la cuptor

Iepure intreg la cuptor

Facem un bait din ingredientele de mai sus, crestam iepurele si-l inpanam cu usturoi si slanina. Ungem iepurele si-l dam la rece pana

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne