autor:

katy

» » Mancaruri cu carne

SNITELE DIN PIEPT DE PUI

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul si se taie in feli subtiri.


Batem bine cele 2 oua ,adaugam sarea, si amestecam pana aceasta se omogenizeaza.


Trecem pe rand feliile de piept prin compozitia obtinuta si apoi le dam la prajit in ulei incins 3-4 min.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Arata tare bine...Eu folosesc pentru pane decat ou si pesmet...Imi plac snitelele coapte si la cuptor...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2009

    Dupa ce am condimentat feliile de carne le trec prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet sau fulcgi de porumb... Ies mai crocante snitelele, asa...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 martie 2009

    Eu nu fac coca. Trec feliile de piept prin faina, apoi prin oul batut cu sare, piper si putin ulei. Ultimul strat e oul. Ies galbene, frumoase. Uneori aaug in ou si doi catei de usturoi maruntiti. Da un gust foarte bun.

    • Fara foto

      gety (Chef de cuisine) , 17 martie 2009

      Eu condimentez cu sare si piper si pieptul.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

22 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 2 oua
  • sare,piper
  • 3 linguri faina
  • ulei (pt la prajit)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de katy

Clatite cu gem

Se bat ouale cu sarea,zaharul vanilat si uleiul, apoi se adauga faina putin cate putin si apa minerala

7 voturi    7 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Ostropel de pui cu ardei

Se spala carnea de pui si se proportioneaza. Ceapa si ardeii se curata si se taie julien. Rosiile

6 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Salata Beouf pestisor

Pieptul de pui se fierbe, se dezoseaza si se taie in cubulete mici. Legumele (cartofi, morcovi)

7 voturi    16 comentarii
1h 15 min
Salate cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata tare bine...Eu folosesc pentru pane decat ou si pesmet...Imi plac snitelele coapte si la cuptor...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui la cuptor a la Teo Trandafir

Pui la cuptor a la Teo Trandafir

Pulpele de pui se dezoseaza si se taie bucati. Ouale se bat bine cu condimentele si smantana. Bucatile de pui se adauga in oua

49 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Punem varza la desarat in apa rece pentru 30 min. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste in ulei. Se adauga orezul,

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne