autor:

katy

» » Mancaruri cu carne

SNITELE DIN PIEPT DE PUI

Autor: katy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 noiembrie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul si se taie in feli subtiri.


Batem bine cele 2 oua ,adaugam sarea, si amestecam pana aceasta se omogenizeaza.


Trecem pe rand feliile de piept prin compozitia obtinuta si apoi le dam la prajit in ulei incins 3-4 min.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

    Arata tare bine...Eu folosesc pentru pane decat ou si pesmet...Imi plac snitelele coapte si la cuptor...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2009

    Dupa ce am condimentat feliile de carne le trec prin faina, apoi prin ou si la sfarsit prin pesmet sau fulcgi de porumb... Ies mai crocante snitelele, asa...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 29 martie 2009

    Eu nu fac coca. Trec feliile de piept prin faina, apoi prin oul batut cu sare, piper si putin ulei. Ultimul strat e oul. Ies galbene, frumoase. Uneori aaug in ou si doi catei de usturoi maruntiti. Da un gust foarte bun.

    • Fara foto

      gety (Chef de cuisine) , 17 martie 2009

      Eu condimentez cu sare si piper si pieptul.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

22 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 2 oua
  • sare,piper
  • 3 linguri faina
  • ulei (pt la prajit)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de katy

Clatite cu gem

Se bat ouale cu sarea,zaharul vanilat si uleiul, apoi se adauga faina putin cate putin si apa minerala

7 voturi    7 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Ostropel de pui cu ardei

Se spala carnea de pui si se proportioneaza. Ceapa si ardeii se curata si se taie julien. Rosiile

6 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Salata Beouf pestisor

Pieptul de pui se fierbe, se dezoseaza si se taie in cubulete mici. Legumele (cartofi, morcovi)

7 voturi    16 comentarii
1h 15 min
Salate cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata tare bine...Eu folosesc pentru pane decat ou si pesmet...Imi plac snitelele coapte si la cuptor...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Se taie muschiul ca pentru rulada si I se da forma unui dreptunghi indepartandu-se de pe margini carnea in plus. Se bate putin carnea,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu bere si legume

Tocanita de porc cu bere si legume

Taiem carnea de porc in felii subtiri. Taiem ardeiul in fasii si castraveciorii murati in rondele. Tocam marunt ceapa. Taiem rosiile

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne