Fileurile de somon se asezoneaza cu sare, piper si zeama de lamiie si se lasa, acoperite cu folie intr-un vas,cca 1 ora la frigider. Se scot apoi si se imbalsameaza pe rind, fiecare cu cite o lingurita de pesto,dupa care se aseaza intr-o forma termorezistenta (cu partea cu piele in jos) si se dau la cuptorul incalzit la 180 grade, functia grill(cea in care flacara aprinsa este desupra), pentru 10- 15 minute, in functie de grosimea fileului.
Servim cu un orez basmati simplu si felii longitudinale de dovlecei asezonate cu ulei de masline, sare si piper si coapte la gratar sau intr-o tigaie grill. Asezonati totul cu lamiie sau sos de soia, dupa preferinte si serviti cald.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii