Pregatim pestele dupa cum urmeaza, saram piperam si ii facem cateva crestaturi. Cartofii ii curatam, ii spalam si taiem in cubulete dupa care ii fierbem 15 minute, ii scurgem de apa si ii lasam in asteptare. Taiem ceapa verde oblic, ardeiul si rosiile cubulete.
Luam o tava o ungem cu ulei, separat formam patru pachetele din hartie cerata. Asezam hartia cerata, ungem cu putin ulei, asezam cartofi, pestele deasupra, ceapa, ardei, mazare, ardei, lamaie si ardei iute. Presaram un praf de boia, usturoi, deasupra punem unt si verdeata, capere si sigilam papiotta. La fel procedam cu toate patru. Dam la cuptor aproximativ 25 de minute in functie de cat de gros este fileul de peste.
Pregatim un sos, taiem mango in cubulete, intr-o tigaie punem putin unt, adaugam mango, ardei iute, caperele si rodia, dupa care punem vinul rosu si lasam sa scada. Dupa ce a scazut vom blenda totul foarte bine si vom strecura. Iese un sos dulce-acrisor si picant in acelas timp.
Aranjam dupa imaginatia fiecaruia dintre noi si servim.
Pofta buna
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii