autor:

eugenia pavlenco

» » Mancaruri cu peste

somon la cuptor

Autor: eugenia pavlenco (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pune pestele in tava, cu legumele.


Se unge cu putin ulei de masline, se adauga putin vin, apoi se condimenteaza, se taie tarhonul si patrunjelul marunt, si se baga la cuptor, cam 30 min.


Se serveste cu mujdei.

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    vera , 20 februarie 2010

    super imi place mult somonul!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 februarie 2010

    bunnn

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 februarie 2010

    Deicios

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009

      Foarte bun,este un peste extraordinar de bun si merge cu orice fel de garnitura.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Bun ft bun.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 26 iulie 2009

      E uşor de făcut şi e bună! Să ne scrieţi câte fileuri de somon aţi folosit, bine?

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

      Sanatos si gustos!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 iunie 2009

      O reteta tare gustoasa.Chiar imi place.Cantitatile se pot aprecia de fiecare in parte in functie de numarul de portii.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Ce reprezinta prima imagine, nu pot sa imi dau seama, mujdeiul cumva?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

      Arata tare bine, dar ce cantitate de somon se foloseste raportata la cantitatea de legume din reteta?

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 mai 2009

      Eu somonul il fac pe gratar inalt si cu capac,iese o nebunie, cu lamaie si cartofi natur.Felicitari si al tau arata super.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 martie 2009

      Se poate servi si cu garnitura de cartof natur si mujdei.

    • Fara foto

      mihaela , 04 martie 2009

      Imi place, este gustos si usor de facut. Multumim!

    • Fara foto

      ramona , 01 martie 2009

      Imi place reteta, simplu de preparat... si gust delicios!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

23 voturi

Ingrediente

  • somon-file am avut eu
  • -ardei
  • -rosii
  • -ceapa verde
  • -ulei masline
  • -vin alb
  • -sare
  • piper
  • -verdeata:patrunjel si tarhon
  • -mujdei de usturoi

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de eugenia pavlenco

Prajitura "Noaptea venetiana"

Blatul alb: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, cocosul si faina si se amesteca usor, sa

489 voturi    81 comentarii
1h 30 min
Prajituri

rulada din carne

Ardeii capia sunt umpluti cu branza cu verdeata, cum se face de obicei. Carnea tocata se amesteca

10 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

pui cu masline

Se ia un pui, se imparte in 8 bucati. eu prefer sa-l fac din pulpe superioare si inferioare si

4 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

vera

super imi place mult somonul!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume

Pastrav la cuptor cu sos de lamaie si orez cu legume

Astazi va propun o idee de masa de pranz foarte usoara si sanatoasa: pastrav la cuptor, alaturi de care am servit un orez salbatic cu

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Couscous cu fructe de mare

Couscous cu fructe de mare

Un wok se tapeteza cu 2 linguri de ulei de masline peste care se adauga couscousul. Se lasa la rumenit si se adauga treptat 600 ml de

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste