Cartofii intregi se dau la fiert cu sare.
Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe un pat de sare in tigaie de teflon sau dubletta. Daca pestele este subtire, il asezam in doua, ca sa nu se arda.
Intre timp preparam sosul:
Rumenim faina si susanul in vas de teflon, adaugam grasimea, apoi vinul, taria si apa pana obtinem consistenta unei smantani groase. Condimentam dupa placere.
Servim pestele alaturi de cartofi natur, asezonat cu sosul de susan
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii