1. Pune zaharul intr-o cratita cu 250 ml apa, lasa-l sa fiarba si gateste timp de 2 minute.Lasa siropul sa se raceasca complet.
2. Fa capsunii piure intr-un blender.Adauga siropul racit si otetul si amesteca.
3. Pune compozitia obtinuta intr-un vas si pune-o la congelator pana ce incepe sa se intareasca, aprox.3 ore. Dupa aceea pune in blender albusul de ou, scoate compozitia cu o furculita, pune-o in blender si amesteca.Pune compozitia inapoi in vas si in congelator pana ce se intareste.Serveste sorbetul cu capsuni prospeti.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii