autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos alb pentru peste

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
grasime, faina, 1 peste, cascaval, ciuperci

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

In grasimea preferat se inmoaie la foc mic o ligura de faina fara sa se rumeneasca.


Se stinge cu zeama incare a fiert pestele, se lasa sa fiarba bine, se adauga putin cascaval ras ciuperci taiate lame si smantana.


Se serveste la rasol.
Retete
Alte retete din Sosuri

Intinsoare alba cu grostior si carnat de porc

Grostiorul...cum se spune in zona noastra,e facut din: -un litru de lapte de vaca se da la fiert,cand

2 voturi    7 comentarii
45 min
Sosuri

Sos de usturoi

Se curata usturoiul, se piseaza cu un praf de sare, se pune pasta de tomate si apoi apa fiarta. Se

11 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Sosuri

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • grasime
  • faina
  • 1 peste
  • cascaval
  • ciuperci

Raporteaza reteta

Retete
de Liliana Pintilie

sote de cartofi

Se curata cartofii de coaja, se spala bine se taie cuburi si se fierb in apa clocotita cu sare. Cand

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

Cornulete LILI

Se prepara aluatul frantuzesc din care se intinde o foaie subtire. Din foaie se taie triunghiuri

0 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

oua in cuib

Se prepara un piure de cartofi, se aranjeaza forma respectiva unsa cu unt in cuib; se toarna ouale

1 vot    1 comentariu
40 min
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Mujdei de usturoi verde

Mujdei de usturoi verde

Curatam usturoiul(lasand bulbul,tija si frunzele). Taiem usturoiul in bucati mici(de aproximativ 1-2 cm)si mixam. Adaugam rand pe

1 vot    0 comentarii
10 min
Sosuri
Sos Tzatziki

Sos Tzatziki

Castravetele se spala, se curata de coaja,dar si de samburi si se taie cubulete mici. Punem putina sare si lasam sa lase zeama, dupa

4 voturi    0 comentarii
30 min
Sosuri