autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos alb pentru peste

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Print

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
grasime, faina, 1 peste, cascaval, ciuperci

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

In grasimea preferat se inmoaie la foc mic o ligura de faina fara sa se rumeneasca.


Se stinge cu zeama incare a fiert pestele, se lasa sa fiarba bine, se adauga putin cascaval ras ciuperci taiate lame si smantana.


Se serveste la rasol.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • grasime
  • faina
  • 1 peste
  • cascaval
  • ciuperci

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Liliana Pintilie

sote de cartofi

Se curata cartofii de coaja, se spala bine se taie cuburi si se fierb in apa clocotita cu sare. Cand

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

Cornulete LILI

Se prepara aluatul frantuzesc din care se intinde o foaie subtire. Din foaie se taie triunghiuri

0 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

oua in cuib

Se prepara un piure de cartofi, se aranjeaza forma respectiva unsa cu unt in cuib; se toarna ouale

1 vot    1 comentariu
40 min
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Sos de spanac

Sos de spanac

Spanacul se spala si se opareste in apa clocotita,iar apoi se pune intr-o strecuratoare. Cand s-a mai racit, fie il tocati la mana,

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos de rosii Provencale

Sos de rosii Provencale

Am tot vrut sa fac niste penne cu sos provencal, dar nu aveam in casa asa ca, m-am pus sa fac chiar eu, unul, mult mai gustos si mai

1 vot    0 comentarii
45 min
Sosuri