autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos alb pentru peste

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2008

Ingrediente
grasime, faina, 1 peste, cascaval, ciuperci

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

In grasimea preferat se inmoaie la foc mic o ligura de faina fara sa se rumeneasca.


Se stinge cu zeama incare a fiert pestele, se lasa sa fiarba bine, se adauga putin cascaval ras ciuperci taiate lame si smantana.


Se serveste la rasol.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • grasime
  • faina
  • 1 peste
  • cascaval
  • ciuperci

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Liliana Pintilie

sote de cartofi

Se curata cartofii de coaja, se spala bine se taie cuburi si se fierb in apa clocotita cu sare. Cand

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

Cornulete LILI

Se prepara aluatul frantuzesc din care se intinde o foaie subtire. Din foaie se taie triunghiuri

0 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

oua in cuib

Se prepara un piure de cartofi, se aranjeaza forma respectiva unsa cu unt in cuib; se toarna ouale

1 vot    1 comentariu
40 min
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Sos Tzatziki

Sos Tzatziki

Castravetele se spala, se curata de coaja,dar si de samburi si se taie cubulete mici. Punem putina sare si lasam sa lase zeama, dupa

3 voturi    0 comentarii
30 min
Sosuri
Sos de rosii pentru spaghetti sau pizza

Sos de rosii pentru spaghetti sau pizza

Intr-o tigaie adinca se incalzeste uleiul de masline se adauca ceapa si se prajeste putin pina devine sticloasa se adauga usturoiul,si

5 voturi    0 comentarii
50 min
Sosuri