autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos alb pentru peste

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

In grasimea preferat se inmoaie la foc mic o ligura de faina fara sa se rumeneasca.


Se stinge cu zeama incare a fiert pestele, se lasa sa fiarba bine, se adauga putin cascaval ras ciuperci taiate lame si smantana.


Se serveste la rasol.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • grasime
  • faina
  • 1 peste
  • cascaval
  • ciuperci

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Liliana Pintilie

sote de cartofi

Se curata cartofii de coaja, se spala bine se taie cuburi si se fierb in apa clocotita cu sare. Cand

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

Cornulete LILI

Se prepara aluatul frantuzesc din care se intinde o foaie subtire. Din foaie se taie triunghiuri

0 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

oua in cuib

Se prepara un piure de cartofi, se aranjeaza forma respectiva unsa cu unt in cuib; se toarna ouale

1 vot    1 comentariu
40 min
Aperitive cu oua
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Pasta pesto

Pasta pesto

Se desprind frunzele de busuioc de pe vrej si se spala bine.  Punem frunzele in robotul de bucatarie sau in blender si adaugam

1 vot    3 comentarii
45 min
Sosuri
Sos de visine pentru friptura

Sos de visine pentru friptura

Pasul 1: Punem amidonul intr-un bol si adaugam incet supa de pui, in timp ce amestecam pana la omogenizarea completa. Pasul 2: Pregatim

1 vot    0 comentarii
45 min
Sosuri