festivalul blogurilor gustoase

autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos de capere

Autor: stanciucrina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb 2 oua,se prepara maioneza din ulei,1 ou fiert 1 crud,mustar,se taie castraveciorii,ceapa si oul cat mai marunt.


Se amesteca caperele(scurse de apa din borcan),castraveciorii,ceapa si oul cu maioneza,se condimenteaza, se adauga otetul si se orneaza cu patrunjel.


Se da la rece 1 jumatate de ora.


Se serveste langa friptura,sau ca atare.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Un borcanel de capere,10 cornison(sau dupa preferinta),1-2 oua fierte tari,1 ou crud,1 ceapa mare rosie sau 3-4 echalot,ulei,sare piper, fir de patrunjel,1 lingurita otet,mustar dupa gust.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Pesto de leurda

Pesto de leurda

Desi sosul e relativ usor de preparat, frunzele de leurda s-au dovedit putin mai incapatanate la macinat, de aceea robotul s-ar putea

1 vot    1 comentariu
30 min
Paste si pizza
Maioneza cu lapte din soia in 5 minute

Maioneza cu lapte din soia in 5 minute

*Laptele de soia trebuie agitat inainte de folosire! In vasul de la mixerul vertical puneti uleiul, laptele, mustarul, zeama de lamaie

0 voturi    0 comentarii
5 min
Retete de post