autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos de capere

Autor: stanciucrina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb 2 oua,se prepara maioneza din ulei,1 ou fiert 1 crud,mustar,se taie castraveciorii,ceapa si oul cat mai marunt.


Se amesteca caperele(scurse de apa din borcan),castraveciorii,ceapa si oul cu maioneza,se condimenteaza, se adauga otetul si se orneaza cu patrunjel.


Se da la rece 1 jumatate de ora.


Se serveste langa friptura,sau ca atare.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Un borcanel de capere,10 cornison(sau dupa preferinta),1-2 oua fierte tari,1 ou crud,1 ceapa mare rosie sau 3-4 echalot,ulei,sare piper, fir de patrunjel,1 lingurita otet,mustar dupa gust.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Pasta pesto

Pasta pesto

Se desprind frunzele de busuioc de pe vrej si se spala bine.  Punem frunzele in robotul de bucatarie sau in blender si adaugam

1 vot    1 comentariu
45 min
Sosuri
Sos de visine pentru friptura

Sos de visine pentru friptura

Pasul 1: Punem amidonul intr-un bol si adaugam incet supa de pui, in timp ce amestecam pana la omogenizarea completa. Pasul 2: Pregatim

1 vot    0 comentarii
45 min
Sosuri