autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos de capere

Autor: stanciucrina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: stanciucrina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010

Ingrediente
Un borcanel de capere,10 cornison(sau dupa preferinta),1-2 oua fierte tari,1 ou crud,1 ceapa mare rosie sau 3-4 echalot,ulei,sare piper, fir de patrunjel,1 lingurita otet,mustar dupa gust.

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb 2 oua,se prepara maioneza din ulei,1 ou fiert 1 crud,mustar,se taie castraveciorii,ceapa si oul cat mai marunt.


Se amesteca caperele(scurse de apa din borcan),castraveciorii,ceapa si oul cu maioneza,se condimenteaza, se adauga otetul si se orneaza cu patrunjel.


Se da la rece 1 jumatate de ora.


Se serveste langa friptura,sau ca atare.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Un borcanel de capere,10 cornison(sau dupa preferinta),1-2 oua fierte tari,1 ou crud,1 ceapa mare rosie sau 3-4 echalot,ulei,sare piper, fir de patrunjel,1 lingurita otet,mustar dupa gust.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta


Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Sos de spanac

Sos de spanac

Spanacul se spala si se opareste in apa clocotita,iar apoi se pune intr-o strecuratoare. Cand s-a mai racit, fie il tocati la mana,

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos de rosii Provencale

Sos de rosii Provencale

Am tot vrut sa fac niste penne cu sos provencal, dar nu aveam in casa asa ca, m-am pus sa fac chiar eu, unul, mult mai gustos si mai

1 vot    1 comentariu
45 min
Sosuri