autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos de capere

Autor: stanciucrina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 23 ianuarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb 2 oua,se prepara maioneza din ulei,1 ou fiert 1 crud,mustar,se taie castraveciorii,ceapa si oul cat mai marunt.


Se amesteca caperele(scurse de apa din borcan),castraveciorii,ceapa si oul cu maioneza,se condimenteaza, se adauga otetul si se orneaza cu patrunjel.


Se da la rece 1 jumatate de ora.


Se serveste langa friptura,sau ca atare.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Un borcanel de capere,10 cornison(sau dupa preferinta),1-2 oua fierte tari,1 ou crud,1 ceapa mare rosie sau 3-4 echalot,ulei,sare piper, fir de patrunjel,1 lingurita otet,mustar dupa gust.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Salata Tzatziki

Salata Tzatziki

Se spala bine castravetele, se curata de coaja si se da pe razatoarea mare. Se va stoarce bine de apa pe care o contine si o puneti

1 vot    0 comentarii
30 min
Salate de legume
Pasta pesto

Pasta pesto

Se desprind frunzele de busuioc de pe vrej si se spala bine.  Punem frunzele in robotul de bucatarie sau in blender si adaugam

1 vot    4 comentarii
45 min
Sosuri