autor:

autor

» » Sosuri

Sos de ciuperci cu ceapa

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se inabusa ciupercile curatate, spalate si taiate felioare subtiri, cu 1/2 lingura de unt, cam 15 minute.


Separat se prajeste ceapa tot cu 1/2 lingura unt si cind a inceput sa se ingalbeneasca, se adauga o lingura de faina.


Se amesteca bine si se stinge cu zeama lasata de ciuperci.


Se adauga ciupercile fierte, sare si smintina si se lasa sa fiarba bine.


Se serveste la carne de pasare fiarta si la alte mincaruri

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 martie 2010

    Imi place.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

261 voturi

Ingrediente

  • 250 gr. ciuperci
  • 2 cepe
  • o lingura unt
  • o lingura faina
  • 1 pahar smintina
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Salsa de rosii

Salsa are avantajul de a fi considerata salata dar si sos deopotriva. O intalnim cel mai des langa

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Salate diverse

Iaurt la Philips Multicooker

Nici nu stiti cat de mult ne-am bucurat cand am aflat ca noul Philips Multicooker are un program

4 voturi    13 comentarii
nespecificat
Sosuri

Sos de iaurt cu mustar

Se bate iaurtul cu sarea si piperul. Se adauga mustarul cu boabe si hreanul.Se serveste in orice

4 voturi    0 comentarii
5 min
Sosuri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Unt cu usturoi si marar

Unt cu usturoi si marar

Untul se lasa sa se inmoaie la temperatura camerei. Usturoiul il curatam, se taie in doua, il punem intr-o strecuratoare de metal, punem

2 voturi    6 comentarii
15 min
Sosuri
Spanac

Spanac

Se fierbe spanacul cam 10 minute cat sa nu isi schimbe culoarea (nu trebuie sa devina verde pal, spre galben), se scurge bine de apa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi