autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos de smantana

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se amesteca pe foc sosul Bechamel cu 100 g smantana.


Se ia de pe foc, se adauga untul si restul de smantana si se sareaza.


Se serveste cu legume fierte, peste alb, oua fierte tari, piept de pasare rasol, toate avand garnitura de orez.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 200 ml sos Bechamel
  • 200 g smântână
  • 50 g unt
  • sare.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Dana Cernat

Cozonac moldovenesc

Se cerne faina intr-un vas adinc si se incalzeste laptele pe foc mic. In 250 de ml lapte se adauga

34 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Salata Tzatziki

Salata Tzatziki

Se spala bine castravetele, se curata de coaja si se da pe razatoarea mare. Se va stoarce bine de apa pe care o contine si o puneti

1 vot    0 comentarii
30 min
Salate de legume
Pasta pesto

Pasta pesto

Se desprind frunzele de busuioc de pe vrej si se spala bine.  Punem frunzele in robotul de bucatarie sau in blender si adaugam

1 vot    3 comentarii
45 min
Sosuri