autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos de smantana

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
200 ml sos Bechamel, 200 g smântână, 50 g unt, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Se amesteca pe foc sosul Bechamel cu 100 g smantana.


Se ia de pe foc, se adauga untul si restul de smantana si se sareaza.


Se serveste cu legume fierte, peste alb, oua fierte tari, piept de pasare rasol, toate avand garnitura de orez.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 200 ml sos Bechamel
  • 200 g smântână
  • 50 g unt
  • sare.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Dana Cernat

Mancare de cartofi cu smantana

Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi; ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa

236 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cozonac moldovenesc

Se cerne faina intr-un vas adinc si se incalzeste laptele pe foc mic. In 250 de ml lapte se adauga

34 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Sos de spanac

Sos de spanac

Spanacul se spala si se opareste in apa clocotita,iar apoi se pune intr-o strecuratoare. Cand s-a mai racit, fie il tocati la mana,

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos de rosii Provencale

Sos de rosii Provencale

Am tot vrut sa fac niste penne cu sos provencal, dar nu aveam in casa asa ca, m-am pus sa fac chiar eu, unul, mult mai gustos si mai

1 vot    0 comentarii
45 min
Sosuri