autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos gorgonzola

Autor: pal izabella (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 martie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: pal izabella (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 martie 2009

Ingrediente
100 gr gorgonzola, 250 gr mascarpone, 1 lingura de ulei (sau putin unt), sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

5 voturi

Mod de preparare

Se pune ulei sau unt in tigaie.


Se taie cubulete gorgonzola si se pune peste ulei.


Se adauga mascarpone, sare, piper si se amesteca continuu pana se topesc cubuletele de gorgonzola.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • monik

    monik (Chef de cuisine) , 12 aprilie 2011

    interesant..eu pun smantana in gorgonzola in loc de mascarpone dar voi incerca

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

5 voturi

Ingrediente

  • 100 gr gorgonzola
  • 250 gr mascarpone
  • 1 lingura de ulei (sau putin unt)
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de pal izabella

Chec super pufos

Se bat albusurile cu un pic de sare pana poti intoarce vasul cu fundul in sus si amestecul nu

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

Chiftelute de spanac cu susan

Se fierbe in prealabil spanacul, dupa care se scurge. Se bat 2 oua. Se fac chiftelute din spanac

1 vot    0 comentarii
15 min
Aperitive

Tocanita de ciuperci

Se taie ciupercile in marimea dorita. Se toaca o cantitate mai mare de ceapa si se dunstuie un pic

2 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
monik

monik (Chef de cuisine)

interesant..eu pun smantana in gorgonzola in loc de mascarpone dar voi incerca



Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Sos Tzatziki

Sos Tzatziki

Castravetele se spala, se curata de coaja,dar si de samburi si se taie cubulete mici. Punem putina sare si lasam sa lase zeama, dupa

3 voturi    0 comentarii
30 min
Sosuri
Sos de rosii pentru spaghetti sau pizza

Sos de rosii pentru spaghetti sau pizza

Intr-o tigaie adinca se incalzeste uleiul de masline se adauca ceapa si se prajeste putin pina devine sticloasa se adauga usturoiul,si

5 voturi    0 comentarii
50 min
Sosuri