autor:

autor

» » Sosuri

Sos olandez

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
150 g unt, 2-3 galbenusuri, 1 lamiie, sare, piper, ½ ceasca zeama de carne sau de peste

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

9 voturi

Mod de preparare

Se topeste A din unt pe baia de apa.


Se adauga galbenusurile amestecind mereu, sare, piper si zeama de lamiie picatura cu picatura, ca untdelemnul la maioneza.


Se bate tot timpul cu telul pina ce sosul incepe sa se ingroase.


Se adauga zeama de carne, putin cite putin.


Se lasa sa se ingroase.


Se pune si restul de unt continuind batutul.


Se serveste fierbinte.


Se poate pregatisi fara zeama de carne. Nu se lasa sa fiarba.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

9 voturi

Ingrediente

  • 150 g unt
  • 2-3 galbenusuri
  • 1 lamiie
  • sare
  • piper
  • ½ ceasca zeama de carne sau de peste

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Salsa de rosii

Salsa are avantajul de a fi considerata salata dar si sos deopotriva. O intalnim cel mai des langa

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Salate diverse

Iaurt la Philips Multicooker

Nici nu stiti cat de mult ne-am bucurat cand am aflat ca noul Philips Multicooker are un program

4 voturi    12 comentarii
nespecificat
Sosuri

Sos de iaurt cu mustar

Se bate iaurtul cu sarea si piperul. Se adauga mustarul cu boabe si hreanul.Se serveste in orice

4 voturi    0 comentarii
5 min
Sosuri


Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Sos de rosii Provencale

Sos de rosii Provencale

Am tot vrut sa fac niste penne cu sos provencal, dar nu aveam in casa asa ca, m-am pus sa fac chiar eu, unul, mult mai gustos si mai

1 vot    0 comentarii
45 min
Sosuri
Muschiulet de porc in sos de soia

Muschiulet de porc in sos de soia

-Se curăță, se spală carnea și se porționează în bucăți aproximativ egale de 4-5 cm, sau după preferință. Cu cât

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne