autor:

autor

» » Sosuri

Sos olandez

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se topeste A din unt pe baia de apa.


Se adauga galbenusurile amestecind mereu, sare, piper si zeama de lamiie picatura cu picatura, ca untdelemnul la maioneza.


Se bate tot timpul cu telul pina ce sosul incepe sa se ingroase.


Se adauga zeama de carne, putin cite putin.


Se lasa sa se ingroase.


Se pune si restul de unt continuind batutul.


Se serveste fierbinte.


Se poate pregatisi fara zeama de carne. Nu se lasa sa fiarba.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

9 voturi

Ingrediente

  • 150 g unt
  • 2-3 galbenusuri
  • 1 lamiie
  • sare
  • piper
  • ½ ceasca zeama de carne sau de peste

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Salsa de rosii

Salsa are avantajul de a fi considerata salata dar si sos deopotriva. O intalnim cel mai des langa

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Salate diverse

Iaurt la Philips Multicooker

Nici nu stiti cat de mult ne-am bucurat cand am aflat ca noul Philips Multicooker are un program

4 voturi    13 comentarii
nespecificat
Sosuri

Sos de iaurt cu mustar

Se bate iaurtul cu sarea si piperul. Se adauga mustarul cu boabe si hreanul.Se serveste in orice

4 voturi    0 comentarii
5 min
Sosuri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Pasta pesto

Pasta pesto

Se desprind frunzele de busuioc de pe vrej si se spala bine.  Punem frunzele in robotul de bucatarie sau in blender si adaugam

1 vot    1 comentariu
45 min
Sosuri
Sos de visine pentru friptura

Sos de visine pentru friptura

Pasul 1: Punem amidonul intr-un bol si adaugam incet supa de pui, in timp ce amestecam pana la omogenizarea completa. Pasul 2: Pregatim

1 vot    0 comentarii
45 min
Sosuri