autor:

autor

» » Sosuri

Sos pentru fripturi

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

In sosul scurs de la friptura, de la care s-a ridicat grasimea, se adauga doua linguri de smintina, amestecata cu un virf de cutit de faina.


Se pune sa mai dea un clocot, apoi se adauga zeama de lamiie si se serveste la friptura. Acest sos se poate lega cu faina amestecata cu apa si se fierbe intotdeauna in tava in care s-a fript carnea, in timp ce carnea se taie si se asaza in farfuria de servit. Dupa gust, se pot adauga in sos mere rase.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

25 voturi

Ingrediente

  • 2 linguri smintina
  • faina
  • zeama de lamiie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Salsa de rosii

Salsa are avantajul de a fi considerata salata dar si sos deopotriva. O intalnim cel mai des langa

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Salate diverse

Iaurt la Philips Multicooker

Nici nu stiti cat de mult ne-am bucurat cand am aflat ca noul Philips Multicooker are un program

4 voturi    13 comentarii
nespecificat
Sosuri

Sos de iaurt cu mustar

Se bate iaurtul cu sarea si piperul. Se adauga mustarul cu boabe si hreanul.Se serveste in orice

4 voturi    0 comentarii
5 min
Sosuri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Salata Tzatziki

Salata Tzatziki

Se spala bine castravetele, se curata de coaja si se da pe razatoarea mare. Se va stoarce bine de apa pe care o contine si o puneti

1 vot    0 comentarii
30 min
Salate de legume
Pasta pesto

Pasta pesto

Se desprind frunzele de busuioc de pe vrej si se spala bine.  Punem frunzele in robotul de bucatarie sau in blender si adaugam

1 vot    4 comentarii
45 min
Sosuri