-Ardeii se coc, se curata si se taie fasii.
-Rosiile se spala, se oparesc, se curata de coaja, seminte si se taie cubulete.
-Telina se da pe razatoare.
-Uleiul, rosiile, telina si zeama de la ardeii copti se pun intr-o cratita la fiert. Dupa ce scade putin, se adauga ardeii copti, ardeii iuti taiati rondele, foi dafin, piper boabe si sare.
-Compozitia se fierbe pana scade bine si devine o pasta groasa, se pune in borcane cu filet (800 ml) spalate si sterilizate.
-Borcanele se fierb in baie de apa timp de 30 minute, se scot si se pun la pat cald pana a doua zi.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii