autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Sote de rinichi

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata rinichiul de pielita si de grasime, se opareste in apa clocotita pentru ca sa-si mai mirosul si se taie felii. Ceapa taiata felii subtiri se inabusa in grasime, picurindu-se cite putina apa; cind ceapa este bine patrunsa, inabusita, nu prajita, se adauga si feliile de rinichi.


Se continua inabusirea.


Se stinge cu un amestec de vin si apa sau cu zeama de oase.


Se lasa sa scada bine, se adauga sare si piper


Se serveste cu garnitura de orez, cartofi fierti sau macaroane.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 750 - 800 gr. rinichi
  • 5 cepe
  • 1 lingura plina de grasime
  • 1 pahar vin

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

In 50 ml must inmuiem stafidele, rodia o taiem in doua si scoatem bobitele (https://www.youtube.com/watch?v=PxrzE7-rWJ8 ) sau (

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi
Iepure intreg la cuptor

Iepure intreg la cuptor

Facem un bait din ingredientele de mai sus, crestam iepurele si-l inpanam cu usturoi si slanina. Ungem iepurele si-l dam la rece pana

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne