autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Sote de rinichi

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata rinichiul de pielita si de grasime, se opareste in apa clocotita pentru ca sa-si mai mirosul si se taie felii. Ceapa taiata felii subtiri se inabusa in grasime, picurindu-se cite putina apa; cind ceapa este bine patrunsa, inabusita, nu prajita, se adauga si feliile de rinichi.


Se continua inabusirea.


Se stinge cu un amestec de vin si apa sau cu zeama de oase.


Se lasa sa scada bine, se adauga sare si piper


Se serveste cu garnitura de orez, cartofi fierti sau macaroane.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 750 - 800 gr. rinichi
  • 5 cepe
  • 1 lingura plina de grasime
  • 1 pahar vin

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga ingredientele pe care le ai la dispozitie si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

Spalam carnea, o tamponam cu un servetel si o taiem bucati potrivite. Decojim morcovul, il dam pe razatoarea mare, ceapa o curatam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Aluatul: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Punem faina cernuta intr-un bol, sarea, drojdia si incepem sa framantam. Turnam

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne