autor:

Florenta Dinu

» » Paste si pizza

Spaghete bolognese

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 decembrie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb spaghetele.Intre timp caliti ceapa taiata marunt si apoi adugati si carnea.Dupa ce s-a facut carnea puneti continutul plicului amestecat cu400 de ml apa rece si fierbeti timp de 10 minute.


Scurgeti spaghetele ,le clatiti cu apa rece si apoi puneti peste ele carnea si mai puneti pe foc citeva minute.La servire,adaugati in fiecare farfurie parmezan sau cascaval.Pofta buna!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2010

    Un deliciu! *****

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • 500g spaghete,400g carne tocata,o ceapa putin ulei
  • parmezan sau cascaval si un pachet de Maggi Ideea Zilei baza pentru spaghete bolognese.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Florenta Dinu

Piept de pui cu garnitura de legume

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Pasta de zahar

Punem o craticioara cu putina apa la fiert si dupa ce clocoteste, o dam la o parte. Cernem zaharul

4 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Briose

Se incinge cuptorul. Se bate untul si zaharul intr-un bol mare cu o lingura de lemn, apoi se adauga

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

Un deliciu! *****

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Paste bolognesse gratinate

Paste bolognesse gratinate

Dam prin masina de tocat ceapa, morcovul si albitura. Calim usturoiul zdrobit, adaugam legumele macinate dupa care urmeaza carnea, condimentele

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pizza cu Vinete

Pizza cu Vinete

Taiem vanata, necuratata de coaja, in felii cu grosimea de 1 cm. Presaram sare pe feliile de vanata, pe ambele parti si le lasam sa-si

4 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza