autor:

SanatateAcasa

» » Paste si pizza

Spaghete cu branza

Autor: SanatateAcasa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 februarie 2012
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pune apa cu sare intr-un vas. Apa se lasa sa clocoteasca. Cand apa clocoteste, se adauga pastele si se lasa cateva minute, adica se fierb al dente. ca sa fie usor crocante si nu gelatinoase. In plus, fierte asa, pastele au un index glicemic mic si nu ingrasa.


Branza se da pe razatoare. Cand pastele au fiert, se iau cu un polonic.


Se amestesca cu branza si se pot servi.


Se servesc calde, la pranz.


Pofta buna!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15h

4 voturi

Ingrediente

  • Pentru 3 persoane: circa 200 de grame de branza de vaca
  • degresata
  • sare
  • apa si 500 de grame de spaghete fara colesterol
  • fara grasimi
  • fara ou
  • fara coloranti si cu foarte putin gluten.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de SanatateAcasa

Desert light de vara-frigarui de fructe

Marul se taie pe din doua si se stropeste cu suc proaspat de lamaie, astfel se previne oxidarea.

6 voturi    3 comentarii
15 min
Dulciuri diverse

Salata de vara cu dovlecel

Se spala dovlecelul, nu se decojeste, in schimb se taie rondele. Se elimina astfel codita. Se pune

1 vot    2 comentarii
15 min
Aperitive cu legume

Salata de conopida

Conopida se spala si se lasa pret de cateva minute in apa clocotita, cu putina sare. Dupa ce s-a

2 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu legume
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Pizza cu vinete

Pizza cu vinete

Taiem vanata, necuratata de coaja, in felii cu grosimea de 1 cm. Presaram sare pe feliile de vanata, pe ambele parti si le lasam sa-si

4 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Paste bolognesse gratinate

Paste bolognesse gratinate

Dam prin masina de tocat ceapa, morcovul si albitura. Calim usturoiul zdrobit, adaugam legumele macinate dupa care urmeaza carnea, condimentele

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne