Carnea se caleste cu ceapa si putin suc de rosii circa 50-60min,se adauga sare,piper,oregano.
Pastele se fierb in apa cu sare ,se limpezesc cu apa rece.Se scurg intr-o sita .Apo se adauga peste carnea tocata se mai pune suc de rosii si se mai fierb 10-15 min pana intra sosul in paste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii