Spaghetele le-am fiert conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intr-o tigaie teflonata am incins 2 lingurite cu ulei de masline unde am calit crevetii.Dupa 3 minute am adaugat rosiile maruntite putin, vinul alb si sosul pesto. Cand spaghetele au fost gata (mie imi plac all dente) le-am adaugat peste sos si le-am mai lasat un minut.
Au fost extraordinare! Dulceata rosiilor si aroma de busuioc, simplitatea retetei m-a fac sa spun tare ca au fost nemaipomenite.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii