În weekend am încercat o rețetă nouă. Aveam poftă de creveți și, desigur, de paste. Am căutat o rețetă prin revistele mele și am găsit una la care am mai adăugat roșii cherry, parmezan și busuioc. Din cantitatea de ingrediente indicată ies cam 4 porții.
Pentru început se fierb pastele conform indicaților de pe ambalaj.
Într-o tigaie tip wok se încălzește puțin ulei de măsline și se adaugă usturoiul și fulgii de chili. Pe măsură ce se colorează usturoiul se adaugă creveții și roșiile cherry tăiate pe jumătate. Se lasă 1 minut pe foc. Se adaugă vinul alb și pasta de tomate și se fierbe pe foc mediu 3 minute. Se condimentează cu sare, piper și busuioc după gust. După ce au fiert spaghetele se adaugă la sos, adăugând sucul de lămâie și 3/4 din rucola, amestecând.
Pastele se servesc cu coajă de lămâie, parmezan ras și puțină rucola crudă deasupra.
Poftă bună!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii