autor:

valentina ionita

» » , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Paste si pizza

SPAGHETE CU SOS ALB

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 martie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 martie 2009

Ingrediente
1/2 pachet spaghete, branza de vaci proaspata si telemea fara sare (pentru spaghetele tip desert), branza de vaci proaspata,telemea cu sare si putin cascaval(pentru spaghete aperitiv sau fel principal)condimente-cimbru,busuioc, lapte, iaurt, 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

30 voturi

Mod de preparare

Spaghetele se fierb in apa rece cu putin ulei.Nu se fierb sa se sfarame.


Cand sunt fierte se scurg ( nu se trec prin apa rece niciodata deoarece se intaresc )si se aseaza din nou in cratita.Peste ele se adauga branza si sosul alb format dintr-un ou,lapte si iaurt.


Se amesteca foarte bine si usor la foc mic pana se omogenizeaza.


Cele tip desert se servesc calde cu zahar.


Pentru spaghete tip aperitiv sau fel principal se procedeaza la fel doar ca se adauga condimentele ,branza sarata si cascavalul.


Sunt delicioase

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mirela , 23 iulie 2009

    Acum ma apuc de facut, cred ca va iesi super.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    Simplu si rapid!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Multumesc multsi ma bucur ca va plac...,sunt delicioase.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Usor de facut si foarte bune.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iulie 2009

      Delicat si usor de facut.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

30 voturi

Ingrediente

  • 1/2 pachet spaghete
  • branza de vaci proaspata si telemea fara sare (pentru spaghetele tip desert)
  • branza de vaci proaspata,telemea cu sare si putin cascaval(pentru spaghete aperitiv sau fel principal)condimente-cimbru,busuioc
  • lapte
  • iaurt
  • 1 ou

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

Salata de sfecla rosie si branza

Este un aperitiv gustos, usor, de efect si care poate fi servit la orice ora ... Taiem branza si

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive

Flori de salcâm în aluat de clătite de post şi fără gluten

Spălăm florile de salcâm şi le lăsăm să se scurgă de apă şi să se usuce. Preparăm un

1 vot    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Dulceata din flori de salcam

Se spala in apa rece florile de salcam, se indeparteaza coditele alegand numai florile si se lasa

1 vot    0 comentarii
1h
Conserve si muraturi

mirela

Acum ma apuc de facut, cred ca va iesi super.



Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Lasagne rolls

Lasagne rolls

Iubesc lasagne si sosul ragu. E adevarat ca dureaza mult sa prepari sosul ragu, dar aceasta este o varianta mult mai rapida si delicioasa!

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Tagliatelle cu somon afumat si crema de branza

Tagliatelle cu somon afumat si crema de branza

Se fierb pastele al dente, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se pastreaza 150 ml din apa in care au fiert pastele! E nevoie de ea

0 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza