autor:

Adriana K.D.

» » , Paste si pizza, Sosuri

Spaghete cu sos de carne de vita

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 decembrie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Spaghrtele se prepara astfel:


-intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare si ulei, cand clocoteste se pun spaghetele rupte in doua,se lasa sa fiarba pana sunt facute, apoi se scurg intr-o strecuratoare peste care se toarna apa rece apoi se lasa sa se scurga.


Sosul se face astfel:


-se curata legumele, se tau apoi se calesc putin cu 2 linguri de ulei si putina boia peste care se pune carnea si se adauga apa ,putina vegeta si se da la fiert.


-cand sunt fierte legumele si carnea se adauga busuoic, oregano, sare si piper dupa gust si 3 linguri de pasta de tomate, unde apoi se mai lasa sa clocoteasca putin.


Pofta Buna!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne tocata de vita/vitel
  • 500 g spaghete
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardel
  • in sfert de telina
  • 3 linguri de paste de tomate
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • boia
  • oregano
  • busuioc

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Adriana K.D.

Salata de Boeuf

Se curata legumele,se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare,cartofi se fierb separat fata

16 voturi    3 comentarii
1h
Retete de Craciun

Prajitura cu mere si frisca

Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se bat f bine cu 1,5 cani de zahar, uleiul si

44 voturi    18 comentarii
1h 40 min
Prajituri

Sandvisuri cu telina si oua

Se face maioneza si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se potriveste cu sare si piper. Se intinde

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Unt cu usturoi si marar

Unt cu usturoi si marar

Untul se lasa sa se inmoaie la temperatura camerei. Usturoiul il curatam, se taie in doua, il punem intr-o strecuratoare de metal, punem

2 voturi    6 comentarii
15 min
Sosuri
Spanac

Spanac

Se fierbe spanacul cam 10 minute cat sa nu isi schimbe culoarea (nu trebuie sa devina verde pal, spre galben), se scurge bine de apa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi