autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Spaghete cu sos Ragu

Autor: Alex Dulacioiu (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 04 noiembrie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

carnea se caleste intr-o oala ( preferabil teflon ), se scurge zeama lasata de carne.se presara putin curry sau oregano. se adauga ceapa tocata marunt(peste carne). cand ceapa a prins o culoare aurie se adauga morcovul ras prin razatoarea fina. ( morcovul este important la acest sos ), dupa ce s-a calit si morcovul se adauga ardeiul gras taiai f marunt. se mai lasa 5 min apoi se adauga peste compozitie sucul de rosii. se lasa sa scada la foc mic pana se ingroasa sosul.


pastele se fierb al dende ( spagheti, rigatoni,penne, etc )


nu se pune usturoi !!!


presarati parmezan dupa gust.


  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Alexandra Valentin , 27 iulie 2014

    e super reteta tncercati

  • Fara foto

    gatin mona clara (Maestru bucatar) , 29 septembrie 2008

    Este ridicola reteta, ragu la italieni se poate traduce sarmale la noi. Sa se abtina cursantii, per favore!

Dificultate

Medie

Timp

30h

27 voturi

Ingrediente

  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi mari
  • 700 gr carne tocata amestec vita cu porc ( se poate folosi si un singur fel de carne ) piper, sau oregano,un ardei gras,busuioc proaspat sau uscat.origano

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Alex Dulacioiu

spaghete a la carbonara

aceste paste se pot prepara si fara ceapa dar va garantez ca sunt mult mai gustoase cu ceapa . se

93 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza

Alexandra Valentin

e super reteta tncercati

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Pizza cu aluat simplu

Pizza cu aluat simplu

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana se omogenizeaza. Se lasa la frigider cat timp feliati ingredientele. Dupa ce ati

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza
Coconeti/ Bighiluse

Coconeti/ Bighiluse

Mod de preparare Se pregateste un aluat din faina i oua, se framanta bine, apoi se ruleaza sub forma unei fasii groase ca degetul.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza