autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Spaghete milaneze

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 mai 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Sunca se taie felioare subtiri, ciupercile se taie lamele, cascavalul se da pe razatoare.


Spaghetele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se spala cu apa rece si se racesc.


Sunca si ciupercile se soteaza in unt, margarina si sos tomat. Peste spaghete se adauga sosul de ciuperci si sunca, la cald, amestecand componentele.


Se servesc calde cu cascavalul ras.

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Foarte bune. Mai gatesc uneori paste cu piept de pui.

  • Fara foto

    laura , 24 septembrie 2009

    Mai, dar rele mai sunteti!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

    Imi plac spaghetele foarte mult indiferent de compozitie...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

      Margarina si unt nu prea merg, in schimb uleiul de masline isi spune cuvatul, nu?

    • Fara foto

      Lory , 21 aprilie 2009

      Hmmmm.....suna delicios...voi incerca si eu!

    • Fara foto

      larisa (Bucatar sef) , 01 martie 2009

      Daca vrei neaparat cu parmezan, fara margarina, e bataie de joc.

    • Fara foto

      dmz , 05 februarie 2009

      Se calesc. Asta inseamna se soteaza.

    • Fara foto

      raluca , 01 decembrie 2008

      Nu stiu ce spaghete sunt astea....soteaza....

    • Fara foto

      iulia , 17 noiembrie 2008

      Astea nu-s milaneze :| De fapt nici nu stiu ce sunt!!!

    • Fara foto

      rodica , 28 octombrie 2008

      Italienii nu folosesc cascaval la paste, nu le clatesc decit pt paste reci, nu folosesc margarina si unt impreuna. Unde ai invatat-o, in africa? Sunt bucatareasa la roma de 10 ani.

    • Fara foto

      Cristina , 18 iunie 2008

      Complexitate redusa deci e si pentru incepatori. Personal m-am blocat la soteaza... :|

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

412 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii:
  • 500 g spaghete
  • 200 g ciuperci conserve
  • 200 g sunca presata
  • 100 g cascaval
  • 500 g sos tomat
  • 25 g sare
  • 100 g margarina,
  • 100 g unt.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Dana Cernat

Cozonac moldovenesc

Se cerne faina intr-un vas adinc si se incalzeste laptele pe foc mic. In 250 de ml lapte se adauga

34 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bune. Mai gatesc uneori paste cu piept de pui.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Pizza din paine feliata

Pizza din paine feliata

Se pune in tava aleasa folie de aluminiu si se unge cu unt.Se umezeste ff bine cu lapte fiecare felie de paine in parte apoi se aseaza

72 voturi    22 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu sos pesto

Paste cu sos pesto

Incepem prin a prepara sosul de pesto. Cand ne grabim sau daca facem o cantitate mai mare o data, il facem in robot. Pur si simplu

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza