autor:

Georgiana

» » Retete de post

Spanac cu ou

Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata ceapa se taie marunt apoi o punem la calit cind este calita adaugam spanacul congelat si mestecam sa nu se prinda,adaugam din cind in cind apa,cind este facut spanacul adaugam cele 2 linguri bulion si zeama de la lamaie mai inca 20 minute pe foc apoi oprim focul.


Il servim cald gol daca tinem post sau cu ou ochii facut intr-o tigaie cu ulei.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Super !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

    Mai fac si eu vara,este foarte gustos,mai ales atunci cand apare si este fraged,o bunatate.Felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 1 kg spanac(congelat)
  • 2 cepe
  • 2 linguri bulion
  • 100 ml ulei
  • 1/2 lamaie
  • 1 ou (pentru o portie)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Georgiana

Pandispan

Se iau 2 ligheane in care separam ouale albusul in unu, galbenusul in altul. Galebenusurile le amestecam

20 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Sarmalute in foi de varza de post

Intr-o tigaie mai mare punem 100 ml.ulei la incins. Curatam toata ceapa o spalam apoi o taiem marunt

18 voturi    14 comentarii
1h 50 min
Retete de post

Negresa

Intr-o craticioara punem pachetul de margarina,500 gr.zahar,3 linguri de cacao si 125 ml.lapte pe

23 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Retete de post
Vinete in stil sardinian

Vinete in stil sardinian

Vinetele se spala, se sterg cu un servet si se taie rondele. Dupa ce ati terminat de taiat vinetele, cu ajutorul unui cutit, crestati

13 voturi    16 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Amandina de post

Amandina de post

Prima oara pregatim siropul - fierbem apa cu zaharul pana se topeste zaharul si dupa lasam sa se raceasca. Amestecam faina, zaharul,

3 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri