autor:

Georgiana

» » Retete de post

Spanac cu ou

Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata ceapa se taie marunt apoi o punem la calit cind este calita adaugam spanacul congelat si mestecam sa nu se prinda,adaugam din cind in cind apa,cind este facut spanacul adaugam cele 2 linguri bulion si zeama de la lamaie mai inca 20 minute pe foc apoi oprim focul.


Il servim cald gol daca tinem post sau cu ou ochii facut intr-o tigaie cu ulei.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Super !

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

    Mai fac si eu vara,este foarte gustos,mai ales atunci cand apare si este fraged,o bunatate.Felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 1 kg spanac(congelat)
  • 2 cepe
  • 2 linguri bulion
  • 100 ml ulei
  • 1/2 lamaie
  • 1 ou (pentru o portie)

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Georgiana

Pandispan

Se iau 2 ligheane in care separam ouale albusul in unu, galbenusul in altul. Galebenusurile le amestecam

20 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Sarmalute in foi de varza de post

Intr-o tigaie mai mare punem 100 ml.ulei la incins. Curatam toata ceapa o spalam apoi o taiem marunt

18 voturi    14 comentarii
1h 50 min
Retete de post

Negresa

Intr-o craticioara punem pachetul de margarina,500 gr.zahar,3 linguri de cacao si 125 ml.lapte pe

23 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Retete de post
PRAJITURA CU SUC DE ROSII ( de post)

PRAJITURA CU SUC DE ROSII ( de post)

Mod de preparare aluat: Aluatul se obtine amestecand toate ingredientele pentru foi, faina se adauga treptat pana aluatul devine

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de post
Tarte cu dovleac si gutuie caramelizate (de post)

Tarte cu dovleac si gutuie caramelizate (de post)

Se scoate aluatul de foietaj din congelator cu cca 2-3 ore înainte de preparare și se lasă la temperatura camerei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje