autor:

Anonim

» » Aperitive cu legume

Spanac cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ceapa se caleste in 100 g de unt; apoi se adauga spanacul si se fierbe in apa si in ceapa calita, la foc potrivit, cca 20 min., pana ce se inmoaie. Imediat ce s-a luat de pe foc se adauga smantana, sare si piper. Rosiile se umplu, in momentul servirii, cu spanacul fierbinte.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    La spanac pun si usturoi si il servesc cu oua...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • spanac
  • unt
  • sare
  • piper
  • smantana
  • rosii
  • ceapa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

La spanac pun si usturoi si il servesc cu oua...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Aperitive cu legume
Briose cu ton si varza de bruxelles

Briose cu ton si varza de bruxelles

Punem la fiert in apa cu sare si putin ulei varza de bruxelles.Fierbem circa 7-8 min dupa care scoatem varza si o lasam la scurs. Punem

1 vot    1 comentariu
40 min
Aperitive cu legume
Rulouri cu spanac si telemea

Rulouri cu spanac si telemea

Eu am pus la treaba masina de framantat. Am pus in cuva masinii, iaurtul, sarea, untul moale, uleiul, oul, faina si la sfarsit drojdia.

2 voturi    1 comentariu
2h 20 min
Aluaturi si Foietaje