autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Spanac cu smantana

Autor: Baranga Andreea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2013
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Spanacul se opareste timp de 2 minute in apa clocotita. Dupa care se pune la scurs.


Pieptul de pui se se taie bucatele mici si se caleste intr-o oala. Dupa ce s-a calit bine se adauga spanacul oparit, se amesteca si se condimenteaza cu sare si piper. adauga smantana si se mai da intr-un clocot.


Se poate servi la masa cu smantana.


Pofta buna!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg spanac frunze
  • 500 gr piet de pui dezosat
  • 2-3 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • ulei pentru calit

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Baranga Andreea

Biscuiti cu merisoare

Se bate bine cu mixerul margarina cu zaharul pana devine o crema. Se adauga cele 2 oua cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Tiramisu cu branza proaspata

Se bat galbenusurile cu zaharul pana se topeste cat de cat zaharul. Dupa ce s-a batut bine crema

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu ciuperci

Tocanita de pui cu ciuperci

Pieptul de pui il taiem fasiute lungi. Ceapa, ardeiul si ciupercile le taiem julienne. Nu le tocati marunt! Punem putin ulei in cratita,

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Chiftele marinate cu tarhon

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam sa fiarba 15 minute si pasam rosiile.

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne