autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Spanac cu smantana

Autor: Baranga Andreea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2013
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Spanacul se opareste timp de 2 minute in apa clocotita. Dupa care se pune la scurs.


Pieptul de pui se se taie bucatele mici si se caleste intr-o oala. Dupa ce s-a calit bine se adauga spanacul oparit, se amesteca si se condimenteaza cu sare si piper. adauga smantana si se mai da intr-un clocot.


Se poate servi la masa cu smantana.


Pofta buna!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg spanac frunze
  • 500 gr piet de pui dezosat
  • 2-3 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • ulei pentru calit

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Baranga Andreea

Pizza cu aluat simplu

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana se omogenizeaza. Se lasa la frigider cat timp

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Biscuiti cu merisoare

Se bate bine cu mixerul margarina cu zaharul pana devine o crema. Se adauga cele 2 oua cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Tiramisu cu branza proaspata

Se bat galbenusurile cu zaharul pana se topeste cat de cat zaharul. Dupa ce s-a batut bine crema

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui Basquaise

Pui Basquaise

Ardeii i-am avut copti dinainte, dar daca nu ii aveti, ii coaceti si apoi ii curatati de pielite si cotor , lasandu-i felii. Curatam

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Pui la cuptor a la Teo Trandafir

Pui la cuptor a la Teo Trandafir

Pulpele de pui se dezoseaza si se taie bucati. Ouale se bat bine cu condimentele si smantana. Bucatile de pui se adauga in oua

49 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne