autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Spanac cu smantana

Autor: Baranga Andreea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Baranga Andreea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2013

Ingrediente
1 kg spanac frunze, 500 gr piet de pui dezosat, 2-3 linguri smantana, sare, piper, ulei pentru calit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Spanacul se opareste timp de 2 minute in apa clocotita. Dupa care se pune la scurs.


Pieptul de pui se se taie bucatele mici si se caleste intr-o oala. Dupa ce s-a calit bine se adauga spanacul oparit, se amesteca si se condimenteaza cu sare si piper. adauga smantana si se mai da intr-un clocot.


Se poate servi la masa cu smantana.


Pofta buna!
-->
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Spanac cu smantana

Spanacul se curata bine si se clateste in cat mai multe ape. Se pune la fiert o oala cu apa in care,

1 vot    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Spanac cu smântânã(Esparregado com natas)

1)Se fierbe spanacul,se lasã la scurs. 2)Cãleste usturoiul tãiat feliute in unt.Adaugã spanacul

9 voturi    13 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg spanac frunze
  • 500 gr piet de pui dezosat
  • 2-3 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • ulei pentru calit

Raporteaza reteta

Retete
de Baranga Andreea

Pizza cu aluat simplu

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana se omogenizeaza. Se lasa la frigider cat timp

1 vot    3 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

Biscuiti cu merisoare

Se bate bine cu mixerul margarina cu zaharul pana devine o crema. Se adauga cele 2 oua cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Tiramisu cu branza proaspata

Se bat galbenusurile cu zaharul pana se topeste cat de cat zaharul. Dupa ce s-a batut bine crema

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

1. Lasati fasolea sa se inmoiae peste noapte in apa calduta. O sa isi dubleze volumul. Astfel fasolea va fierbe mai repede si bobul

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem opariti-o sa mai iasa sarea

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne