festivalul blogurilor gustoase

autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu sos de rosii

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala bine, se scoate pielita si se pun la fiert intr-o cratita cu apa doar cit sa le acopere.


Se fierb aproximativ 15 minute dupa care se scot si se taie bucati mai mici. Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt apoi se pun la calit intr-o cratita cu ulei incins. Dupa 3 minute se adauga si carnea taiata bucati si se mai lasa pe foc 5 minute, dupa care se adauga rosiile taiate cu bulionul din cutie, pasta de ardei dulce, ardeiul iute si se sareaza dupa gust. Dupa 10 minute se adauga si spanacul peste sosul din cratita si se adauga din supa in care au fiert pulpele astfel incit sa se poata desface spanacul. Dupa ce sosul a mai scazut putin si spanacul a fiert, aproximativ 20 minute, se poate stinge focul si se poate servi spanacul cu telemea de vaca razuita deasupra.

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2013

    O sugestie, multumim pt ea.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Foarte hranitor.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    Merita incercata !

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

      Trebuie sa incerc cu telemea ca nu am mai auzit.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Trebuie sa fie tare gustos...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      O bunãtate!!!*****

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Cred ca e f.bun.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Rapid si santos.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Foarte gustoasa...mai ales cu telemea!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 400g spanac congelat
  • 2 pulpe de pui dezosate,1 ceapa rosie
  • 3 fire de usturoi verde
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 1 lingura pasta de ardei dulce
  • un virf lingurita ardei iute tocat,sare
  • ulei
  • optional telemea de vaca

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de mihaela cecilia

Sos besamel ptr. lasagna

Se topeste untul intr-o cratita si se adauga faina desfacuta inlapte rece. Se amesteca energic, cu

6 voturi    0 comentarii
20 min
Sosuri

Limonada

Sucul de lamaie se prepara din 3-5 lamai proaspat stoarse si se amesteca cu apa plata si mierea

10 voturi    2 comentarii
10 min
Sucuri si compoturi de fructe

Salata de rosii cu brinza de capra

Se spala rosiile si se zvinta de apa. Se curata usturoiul si se taie marunt. Se amesteca rosiile

4 voturi    1 comentariu
15 min
Salate reci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O sugestie, multumim pt ea.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu leurda

Tarta cu leurda

Pregatim un aluat din oua, un praf de sare, ulei si iaurt . Intr-un bol separate, amestecam faina si praful de copt. Leurda o tocam

4 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Musaca de vinete

Musaca de vinete

Vinete faine la magazin, busuioc in solar, carnita de vitel....era clar ca trebuia s-o fac. Si-am facut-o! :) Se incepe cu vinetele,

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne