autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac cu sos de rosii

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2010

Ingrediente
400g spanac congelat, 2 pulpe de pui dezosate,1 ceapa rosie, 3 fire de usturoi verde, 1 cutie rosii in bulion, 1 lingura pasta de ardei dulce, un virf lingurita ardei iute tocat,sare, ulei, optional telemea de vaca

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

4 voturi

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala bine, se scoate pielita si se pun la fiert intr-o cratita cu apa doar cit sa le acopere.


Se fierb aproximativ 15 minute dupa care se scot si se taie bucati mai mici. Ceapa si usturoiul se curata si se taie marunt apoi se pun la calit intr-o cratita cu ulei incins. Dupa 3 minute se adauga si carnea taiata bucati si se mai lasa pe foc 5 minute, dupa care se adauga rosiile taiate cu bulionul din cutie, pasta de ardei dulce, ardeiul iute si se sareaza dupa gust. Dupa 10 minute se adauga si spanacul peste sosul din cratita si se adauga din supa in care au fiert pulpele astfel incit sa se poata desface spanacul. Dupa ce sosul a mai scazut putin si spanacul a fiert, aproximativ 20 minute, se poate stinge focul si se poate servi spanacul cu telemea de vaca razuita deasupra.
Pulpele de pui se spala bine,
Retete
Alte retete din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Inta-i pregatim sosul -punem intr-o craticioara ulei de masline o lingura si 1catel de usturoi zdrobit

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ratatouille.

Intr-o tigaie mare de calesc vinetele si dovleceii taiati cubulete,cand sunt gata se lasa la scurs

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2013

    O sugestie, multumim pt ea.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Foarte hranitor.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 august 2010

    Merita incercata !

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

      Trebuie sa incerc cu telemea ca nu am mai auzit.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      Trebuie sa fie tare gustos...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

      O bunĂ£tate!!!*****

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Cred ca e f.bun.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Rapid si santos.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Foarte gustoasa...mai ales cu telemea!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

4 voturi

Ingrediente

  • 400g spanac congelat
  • 2 pulpe de pui dezosate,1 ceapa rosie
  • 3 fire de usturoi verde
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 1 lingura pasta de ardei dulce
  • un virf lingurita ardei iute tocat,sare
  • ulei
  • optional telemea de vaca

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia

PANDISPAN

Ouale se spala si se separa albusul de galbenus. Se bat spuma tare albusurile iar galbenusurile se

27 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Sos besamel ptr. lasagna

Se topeste untul intr-o cratita si se adauga faina desfacuta inlapte rece. Se amesteca energic, cu

8 voturi    0 comentarii
20 min
Sosuri

Limonada

Sucul de lamaie se prepara din 3-5 lamai proaspat stoarse si se amesteca cu apa plata si mierea

11 voturi    1 comentariu
10 min
Sucuri si compoturi de fructe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

O sugestie, multumim pt ea.

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu branza de capra

Tarta cu branza de capra

-Se rade branza de capra prin razatoarea mica si se amesteca cu ouale,apoi se pune ceapa tocata marunut.Se omogenizeaza usor cu o furculita. -Se

18 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta aperitiv

Placinta aperitiv

-Se rade branza intr-un castron,peste branza se adauga trei oua si se mixeaza,la final se adauga si ceapa verde tocata marunt(nu mai

30 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje