autor:

saguna

» » , Retete de post, Retete vegetariene

Spanac de post

Autor: saguna (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: saguna (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 18 martie 2009

Ingrediente
spanac, usturos, 1 ceapa, ulei, 2 linguri de faina, lapte de soia. secretul gustului

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

21 voturi

Mod de preparare

Pentru inceput pregatim spanacul, daca e congelat il decongelam si il taiem bucatele (se gaseste si spanac gata taiat si congelat), daca e crud el oparin si il taiem bucatele.


Taiem ceapa si zdrobim usturoiul...


Prajim ceapa in ulei, cand e aurie adaugam faina si stingem cu lapte de soia, adaugam si putina apa calda daca vedem ca e prea consistent.


Dupa ce da cateva clocote adaugam spanacul si la sfarsit usturoiul si condimente dupa gust, de sare sa nu uitam. Optional putem pune si sos de rosii.


Pofta buna... e delicios!
Pentru inceput pregatim spanacul, daca e congelat il decongelam si il taiem bucatele (se gaseste si spanac gata taiat si congelat), daca e crud el opa
Retete
Alte retete din Retete de post

Ciorba de spanac (de post)

incepem cu spalatul spanacului in 3 ape. Dupa ce am spalat spanacul, punem uleiul la incins intro

5 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de post

Cartofi la cuptor cu orez

Cartofii se curata, se spala si se fierb intregi cu putin busuioc. Ceapa se curata, se spala

39 voturi    22 comentarii
40 min
Retete de post

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Lavinia Ghica (Chef de cuisine) , 04 aprilie 2009

    Recomand in loc de faina cartofi fierti. Se leaga bine si are un gust bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

21 voturi

Ingrediente

  • spanac
  • usturos
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 2 linguri de faina
  • lapte de soia. secretul gustului

Raporteaza reteta

Retete
de saguna

Chiftelutele mele

Am dat pe razatoare toate legumele, dovlecelul l-am stors dupa ce l-am ras, cartoful fiert l-am zdrobit.

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete de post

Fasole verde cu maioneza

Fasolea am maruntit-o cu blenderul, dupa care am scurs.o... In timp ce s-a scurs fasolea, am facut

2 voturi    1 comentariu
35 min
Retete de post

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete
din Retete vegetariene
Tarta cu Ricotta si Rosii Cherry

Tarta cu Ricotta si Rosii Cherry

Blat - Mixați făină cu sarea și cu untul rece, după care adăugați gălbenușurile, pe rând, mixând după fiecare; -

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete vegetariene
Budinca de dovlecei cu rosii si mozzarella

Budinca de dovlecei cu rosii si mozzarella

-Se spală toate legumele și se curăță dovleceii de coajă. -Dovleceii, roșiile și mozzarella se taie rondele subțiri, se toacă

1 vot    0 comentarii
1h
Budinci