autor:

saguna

» » , Retete de post, Retete vegetariene

Spanac de post

Autor: saguna (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 18 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pentru inceput pregatim spanacul, daca e congelat il decongelam si il taiem bucatele (se gaseste si spanac gata taiat si congelat), daca e crud el oparin si il taiem bucatele.


Taiem ceapa si zdrobim usturoiul...


Prajim ceapa in ulei, cand e aurie adaugam faina si stingem cu lapte de soia, adaugam si putina apa calda daca vedem ca e prea consistent.


Dupa ce da cateva clocote adaugam spanacul si la sfarsit usturoiul si condimente dupa gust, de sare sa nu uitam. Optional putem pune si sos de rosii.


Pofta buna... e delicios!

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    Lavinia Ghica (Chef de cuisine) , 04 aprilie 2009

    Recomand in loc de faina cartofi fierti. Se leaga bine si are un gust bun.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

21 voturi

Ingrediente

  • spanac
  • usturos
  • 1 ceapa
  • ulei
  • 2 linguri de faina
  • lapte de soia. secretul gustului

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de saguna

Chiftelutele mele

Am dat pe razatoare toate legumele, dovlecelul l-am stors dupa ce l-am ras, cartoful fiert l-am zdrobit.

2 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Retete de post

Fasole verde cu maioneza

Fasolea am maruntit-o cu blenderul, dupa care am scurs.o... In timp ce s-a scurs fasolea, am facut

2 voturi    1 comentariu
35 min
Retete de post

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Retete vegetariene
Tocanita de legume

Tocanita de legume

Curatam si spalam legumele. Pornim aparatul, punem uleiul in vas si selectam functia Fry pe 15 minute. Calim ceapa si ardeiul tocate

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Evantai de vinete cu rosii si mozzarella

Evantai de vinete cu rosii si mozzarella

Se spala vinetele si se feliaza pe lungime, dar nu de tot, ci pana la baza, fara a le taia codita. Se sareaza usor si se lasa la scurs

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi