autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac la cuptor

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata spanacul, se spala foarte bine si se fierbe in apa putina cu o lingurita de sare. poate folosi si spanac din conserva.


Se scurge bine de apa si se toaca.


Separat, se pregateste din unt, faina si lapte un sos alb, care trebuie clocotit 5-7 minute, amestecindu-l continuu.


Se pune in sos spanacul, se omogenizeaza bine si deasupra se presara cascavalul ras.


Se da vasul la cuptor pentru 20 de minute.


  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. spanac fiert
  • 2 linguri unt netopit
  • 1 ½ lingura de faina
  • un pahar mare cu lapte
  • 150 gr. cascaval

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

8 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac pe pat de cartofi noi cu ochiuri la cuptor

Spanac pe pat de cartofi noi cu ochiuri la cuptor

Curatati spanacul de codite si apoi spălaţi frunzele sub jet de apă.Puneti apa la fiert si daţi-i drumul în apă care fierbe şi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tajine de pui cu naut si masline

Tajine de pui cu naut si masline

Se spala pulpele si se rumenesc bine pe toate partile intr-o tigaie cu ulei incins. Lamaia se taie in 8 si se adauga peste pui impreuna

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne