autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac la cuptor

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata spanacul, se spala foarte bine si se fierbe in apa putina cu o lingurita de sare. poate folosi si spanac din conserva.


Se scurge bine de apa si se toaca.


Separat, se pregateste din unt, faina si lapte un sos alb, care trebuie clocotit 5-7 minute, amestecindu-l continuu.


Se pune in sos spanacul, se omogenizeaza bine si deasupra se presara cascavalul ras.


Se da vasul la cuptor pentru 20 de minute.


  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. spanac fiert
  • 2 linguri unt netopit
  • 1 ½ lingura de faina
  • un pahar mare cu lapte
  • 150 gr. cascaval

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

8 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu carne
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sfecla rosie coapta

Sfecla rosie coapta

Pentru inceput se incalzeste cuptorul la 180 de grade C. Se iau cateva sfecle, de preferat sa fie toate de aceeasi marime, se curata

4 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Orez cu pui si legume

Orez cu pui si legume

Ceapa se caleste in ulei de masline intr-un wok sau tigaie, apoi se adauga pe rand carnea, morcovul, ardeiul, mazarea iar dupa fiecare

2 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi