autor:

Adriana K.D.

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac scazut

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2011

Ingrediente
500g spanac congelat, 3 cepe miljoci, lapte, sare, usturoi, 2 linguri de faina, apa, ulei

Dificultate: Medie Timp: 45 min

12 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, spala, se taie marunt apoi se pune intr-o cratita in putin ulei si se caleste peste care se adauga o canita de apa si se lasa sa scada apa,peste care se adauga spanacul si putina apa,sare si se da la foc mic pana este gata, spre sfarsit se adauga restul de sare, usturoiul si din 2 linguri de faina si apa se face o ingroseala.


Se mai lasa sa dea un clocot apoi se stinge focul.


Se serveste cu ochiuri!


Pofta Buna!
Retete
Alte retete din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac scazut

Spanacul se spala bine in cateva ape, apoi se pune la fiert in apa clocotita cu sare, timp de 8-10

20 voturi    20 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac scazut cu lapte si ochi de ou

Daca folosim spanac proaspat timpul de preparare creste cu circa 15 minute, timp care este necesar

32 voturi    16 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ionel Bonda , 24 februarie 2014

    Naspa

  • Fara foto

    Rodica Georgescu , 22 februarie 2014

    Eu nu pun nici faina nici lapte....pentru ce sa-i stric gustul?

  • Fara foto

    Ana Maria Mehedinteanu , 16 februarie 2014

    si laptele?

    • Fara foto

      Dinica Paula , 21 octombrie 2013

      La 500 g spanac este enorm 2 linguri de faina Iese un fel de ciulama de spanac. Este suficient O lingurita cu varf de faina. Si iese mai gustos daca faina se caleste putin si se stinge cu lapte

    • Fara foto

      Dinica Paula , 21 octombrie 2013

      Faina se freaca cu lapte nu cu apa

    • Fara foto

      Daniela , 20 octombrie 2013

      Buna seara.am si eu o intrebare. laptele cand se adauga si cat trebuie pus?

    • Fara foto

      Daniela Oana , 20 octombrie 2013

      SI LAPTELE CAND SE PUNE SI CAT SE PUNE?

    • Fara foto

      lllllllllllllllllll , 20 octombrie 2013

      laptele cand se adauga?

    • aandradaa

      aandradaa (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2011

      ador spanacul, chiar saptamana trecuta am facut *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana K.D.

Cartofi aurii

Se curata cartofi se spala, apoi se taie in cuburi mai mari, iar intr-o oala se pun cartofi cu secretul

21 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fursecuri fragede

Ouăle se bat cu zahărul timp de 2 - 3 minute cu ajutorul unui mixer, iar apoi treptat se adaugă

19 voturi    8 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse

Prajitura pufoasa cu budinca

Preparare blat: Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul. Se adauga galbenusurile si cacaoa,

177 voturi    25 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Daniela

Buna seara.am si eu o intrebare. laptele cand se adauga si cat trebuie pus?

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Garnitura de legume

Garnitura de legume

Conopida si brocolii le spalam bine si le rupem in buchetele mici, morcovii si telina le dam pe razatoarea mare, ardeiul il taiem fideluta. Punem

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Budinca de clatite cu piure de spanac

Budinca de clatite cu piure de spanac

La toate acestea se adaugă uleiul pentru prăjitul clătitelor dar care este o cantitate mică deoarece, cu ajutorul unei sticle cu

1 vot    0 comentarii
4h 30 min
Aluaturi si Foietaje