autor:

Adriana K.D.

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac scazut

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2011
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata ceapa, spala, se taie marunt apoi se pune intr-o cratita in putin ulei si se caleste peste care se adauga o canita de apa si se lasa sa scada apa,peste care se adauga spanacul si putina apa,sare si se da la foc mic pana este gata, spre sfarsit se adauga restul de sare, usturoiul si din 2 linguri de faina si apa se face o ingroseala.


Se mai lasa sa dea un clocot apoi se stinge focul.


Se serveste cu ochiuri!


Pofta Buna!

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ionel Bonda , 24 februarie 2014

    Naspa

  • Fara foto

    Rodica Georgescu , 22 februarie 2014

    Eu nu pun nici faina nici lapte....pentru ce sa-i stric gustul?

  • Fara foto

    Ana Maria Mehedinteanu , 16 februarie 2014

    si laptele?

    • Fara foto

      Dinica Paula , 21 octombrie 2013

      La 500 g spanac este enorm 2 linguri de faina Iese un fel de ciulama de spanac. Este suficient O lingurita cu varf de faina. Si iese mai gustos daca faina se caleste putin si se stinge cu lapte

    • Fara foto

      Dinica Paula , 21 octombrie 2013

      Faina se freaca cu lapte nu cu apa

    • Fara foto

      Daniela , 20 octombrie 2013

      Buna seara.am si eu o intrebare. laptele cand se adauga si cat trebuie pus?

    • Fara foto

      Daniela Oana , 20 octombrie 2013

      SI LAPTELE CAND SE PUNE SI CAT SE PUNE?

    • Fara foto

      lllllllllllllllllll , 20 octombrie 2013

      laptele cand se adauga?

    • aandradaa

      aandradaa (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2011

      ador spanacul, chiar saptamana trecuta am facut *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Adriana K.D.

Salata de Boeuf

Se curata legumele,se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare,cartofi se fierb separat fata

16 voturi    3 comentarii
1h
Retete de Craciun

Prajitura cu mere si frisca

Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se bat f bine cu 1,5 cani de zahar, uleiul si

50 voturi    22 comentarii
1h 40 min
Prajituri

Sandvisuri cu telina si oua

Se face maioneza si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se potriveste cu sare si piper. Se intinde

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Ionel Bonda

Naspa

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta cu smochine si mascarpone

Tarta cu smochine si mascarpone

Punem ouale intr-un bol. Adaugam zaharul pudra si branza mascarpone si amestecam cu mixerul timp de 4-5 minute pana la omogenizare.

0 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac

Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac

Taiem dovleacul in cubulete mici. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem 2 linguri cu ulei de masline. Adaugam bucatile de dovleac,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi