autor:

Adriana K.D.

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Spanac scazut

Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana K.D. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 ianuarie 2011

Ingrediente
500g spanac congelat, 3 cepe miljoci, lapte, sare, usturoi, 2 linguri de faina, apa, ulei

Dificultate: Medie Timp: 45 min

10 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, spala, se taie marunt apoi se pune intr-o cratita in putin ulei si se caleste peste care se adauga o canita de apa si se lasa sa scada apa,peste care se adauga spanacul si putina apa,sare si se da la foc mic pana este gata, spre sfarsit se adauga restul de sare, usturoiul si din 2 linguri de faina si apa se face o ingroseala.


Se mai lasa sa dea un clocot apoi se stinge focul.


Se serveste cu ochiuri!


Pofta Buna!

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ionel Bonda , 24 februarie 2014

    Naspa

  • Fara foto

    Rodica Georgescu , 22 februarie 2014

    Eu nu pun nici faina nici lapte....pentru ce sa-i stric gustul?

  • Fara foto

    Ana Maria Mehedinteanu , 16 februarie 2014

    si laptele?

    • Fara foto

      Dinica Paula , 21 octombrie 2013

      La 500 g spanac este enorm 2 linguri de faina Iese un fel de ciulama de spanac. Este suficient O lingurita cu varf de faina. Si iese mai gustos daca faina se caleste putin si se stinge cu lapte

    • Fara foto

      Dinica Paula , 21 octombrie 2013

      Faina se freaca cu lapte nu cu apa

    • Fara foto

      Daniela , 20 octombrie 2013

      Buna seara.am si eu o intrebare. laptele cand se adauga si cat trebuie pus?

    • Fara foto

      Daniela Oana , 20 octombrie 2013

      SI LAPTELE CAND SE PUNE SI CAT SE PUNE?

    • Fara foto

      lllllllllllllllllll , 20 octombrie 2013

      laptele cand se adauga?

    • aandradaa

      aandradaa (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2011

      ador spanacul, chiar saptamana trecuta am facut *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Adriana K.D.

Prajitura pufoasa cu budinca

Preparare blat: Se bat albusurile spuma impreuna cu zaharul. Se adauga galbenusurile si cacaoa,

154 voturi    23 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Salata de Boeuf

Se curata legumele,se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare,cartofi se fierb separat fata

18 voturi    5 comentarii
1h
Retete de Craciun

Prajitura cu mere si frisca

Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se bat f bine cu 1,5 cani de zahar, uleiul si

55 voturi    27 comentarii
1h 40 min
Prajituri

Daniela

Buna seara.am si eu o intrebare. laptele cand se adauga si cat trebuie pus?



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Ceapa tocata marunt se caleste in unt 1 - 2 minute, ca sa-si dezvolte aroma. Se adauga ciupercile bine spalate si taiate felii mari,

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei in crusta crocanta

Dovlecei in crusta crocanta

Dovleceii curatati de coaja se taie fasii si se sareaza. Indepartam apa lasata de ei cu ajutorul prosoapelor de hartie. Trecem fiecare

1 vot    0 comentarii
59h 59 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi