Morcovul dat pe razatoare si ceapa tocata marunt se calesc in ulei,adaugam carnea taiata bucati,saram si piperam.Lasam 10-15 minute la foc mic sa fiarba in suc propriu,punem apoi faina si vinul rosu si lasam 40 minute la fiert,adaugand din cand in cand putina supa de legume sau de carne.
Ciupercile le curatam,le taiem felii si impreuna cu usturoiul pisat sau taiat feliute le punem la calit in 2 linguri ulei de masline.lasam 10-15 minute si le amestecam cu carnea cu 5 minute inainte ca aceasta sa fie gata.
Servim cu mamaliga sau piure de cartofi.
Desi eu prefer intotdeauna mamaliga,as zice ca merge mult mai bine cu piure de cartofi...si neaparat cu un pahar de vin rosu:)
pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii