Din faina apa si sare se face un aluat care se bate bine apoi se lasa la odihnit. Se intind foi subtiri care se lasa sa se usuce bine. Se taie patrate egale care se stropesc cu unt cald dar nu fierbinte. Se suprapun mai multe foi, se pun merele si se ruleaza. Merele se rad si se calesc putin in tigaia fara grasime. Se lasa sa se racesca si se amesteca cu zaharul, scortisoara si stafidele. Strudelul se pune la copt in tava tapetata cu hartie. Se coace la foc potrivit. Rece se pudreaza cu zahar pudra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii