Cartofii se taie felii si se fierb in apa cu sare 15 minute,apoi se scurg.
Varza se opareste 10 minute in apa cu putina sare.;se scurge.
Feliile de kaiser se prajesc.Cascavalul se rade si se amesteca cu smantana,oul batut,sare si piper.
Se unge o forma termorezistenta cu o lingura cu unt.
Se asaza in forma felii de kaiser,felii de cartofi,ca tiglele pe acoperis,iar deasupra se repartizeaza varza.Patrunjelul se toaca si se amesteca in compozitia cu smantana.;se toarna amestecul peste varza.
Sufleul se coace la cuptor 15-20 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii