autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de cartofi

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Print

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 ½ kg. cartofi, 250 gr. brinza, 2 linguri unt, 1 ceasca lapte, 2-3 oua, smintina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Piureul de cartofi se amesteca cu putina brinza rasa, doua galbenusuri, o ceasca cu lapte, sare si se bate bine.


Se adauga albusurile batute spuma.


Se unge cu unt vasul care merge la cuptor, se toarna compozitia si se coace.


Cind se serveste, se adauga deasupra smintina si unt proaspat

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 ½ kg. cartofi
  • 250 gr. brinza
  • 2 linguri unt
  • 1 ceasca lapte
  • 2-3 oua
  • smintina

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

13 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei prajiti

Dovlecei prajiti

Acest fel de mancare poate fi consumat ca atare, la masa de pranz. Dar la fel de bine poate constitui o garnitura, in functie de preferinte. Portii:

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
shaorma  de ciuperci

shaorma de ciuperci

Intai pregatim salata care se alatura la shaorma-taiem rosiile, castravetii si cei murati marunt in cuburi si punem intr-o sita ca sa

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi