autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de cartofi

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Piureul de cartofi se amesteca cu putina brinza rasa, doua galbenusuri, o ceasca cu lapte, sare si se bate bine.


Se adauga albusurile batute spuma.


Se unge cu unt vasul care merge la cuptor, se toarna compozitia si se coace.


Cind se serveste, se adauga deasupra smintina si unt proaspat

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 ½ kg. cartofi
  • 250 gr. brinza
  • 2 linguri unt
  • 1 ceasca lapte
  • 2-3 oua
  • smintina

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de urzici

Mancare de urzici

Aceasta e reteta mea de mancare de urzici, o reteta de primavara, pentru a va improspata sangele si a va da energie. Mod de preparare: Se

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mâncare de fasole verde și praz

Mâncare de fasole verde și praz

Atunci când nu aveți timp suficient pentru a pregăti masa de prânz sau cina, câteva legume trase la tigaie sunt

2 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi