autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de cartofi

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Piureul de cartofi se amesteca cu putina brinza rasa, doua galbenusuri, o ceasca cu lapte, sare si se bate bine.


Se adauga albusurile batute spuma.


Se unge cu unt vasul care merge la cuptor, se toarna compozitia si se coace.


Cind se serveste, se adauga deasupra smintina si unt proaspat

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 ½ kg. cartofi
  • 250 gr. brinza
  • 2 linguri unt
  • 1 ceasca lapte
  • 2-3 oua
  • smintina

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

8 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Turn de orez

Turn de orez

Ceapa, ardeiul si ciupercile se toaca marunt. Dovlecelul si vanata se dau prin razatoarea mare, morcovul prin razatoarea mica iar cartoful

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Parjoale de post

Parjoale de post

Curatam cartofii si ii dam prim masina de carne, dam tot prin masina si ceapa, urzicile, ciupercile,usturoiul si adaugam peste ele painea

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi