autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sufleu de ciuperci

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
½ kg ciuperci, sare, piper, 1-2 linguri unt, 1 lingura faina, 1 pahar lapte, 2 albusuri spuma

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Ciupercile curatate se trec crude prin masina de tocat, se amesteca cu sosul alb preparat dinainte, cu sare, piper, apoi se adauga albusurile spuma.


Se pun intr-o forma unsa si se dau la cuptor la foc mic A de ora.


Dificultate

Redusa

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • ½ kg ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguri unt
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar lapte
  • 2 albusuri spuma

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Platou cu legume la gratar

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu vinete

Tocanita cu vinete

Curatam vinetele si le taiem cubulete mai mari. Le presaram cu sare si le lasam 20 de minute ,dupa care le punem intr-o strecuratoare

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciocanele de pui cu legume.

Ciocanele de pui cu legume.

Toate ingredientele sant puse impreuna deci ne trebuie o tigaie mai inalta. Punem tigaia la incins cu ulei si pasta de ardei iute. Apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne