autor:

Ginny C

» » Supe de legume

Supa-crema cu ghimbir

Autor: Ginny C (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Curata cartofii, ceapa, telina si morcovii. Taie-le cubulete, dupa care pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Dupa ce au fiert, scoate legumele din supa si paseaza-le sau trece-le printr-o sita deasa, mai putin ceapa. Crema astfel obtinuta subtiaz-o cu supa in care au fiert legumele. Potriveste gustul cu sare si piper, dupa care adauga ghimbirul si mai lasa 10 minute la foc mic. La final, adauga sosul de soia.


Serveste supa cu smantana si rondele de ceapa verde

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 3-4 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 2 linguri cu sos de soia
  • 2 lingurite cu ghimbir ras
  • 50 g smantana
  • 2 fire de ceapa verde
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Ginny C

Tort cu crema de zahar ars

Crema de zahar ars: Intr-o cratita se caramelizeaza cele 150 g zahar. Dupa ce a prins culoarea dorita

44 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Torturi

Amandine

Aceasta reteta este copiata de pe Blogul lui Haplea. Facem blatul. Separam albusurile de galbenusuri.

28 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Placinta clasica cu mere

Umplutura: Se curata merele de coaja, se rad pe razatoarea mare si se pun intr-o craticioara. Se

11 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul unei spatule si se pun intr-un

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de post
Supă cremă de țelină

Supă cremă de țelină

Într-o cratiță încăpătoare căliți ceapa cu un cub de unt. Când devine sticloasă, adăugați foaia de dafin,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume