autor:

Georgiana Cosac

» » Supe de legume

Supa-crema cu ghimbir

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2009

Ingrediente
4 cartofi, 3-4 morcovi, 1 telina, 1 ceapa, 2 linguri cu sos de soia, 2 lingurite cu ghimbir ras, 50 g smantana, 2 fire de ceapa verde, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

2 voturi

Mod de preparare

Curata cartofii, ceapa, telina si morcovii. Taie-le cubulete, dupa care pune-le la fiert in apa cu un praf de sare. Dupa ce au fiert, scoate legumele din supa si paseaza-le sau trece-le printr-o sita deasa, mai putin ceapa. Crema astfel obtinuta subtiaz-o cu supa in care au fiert legumele. Potriveste gustul cu sare si piper, dupa care adauga ghimbirul si mai lasa 10 minute la foc mic. La final, adauga sosul de soia.


Serveste supa cu smantana si rondele de ceapa verde

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 3-4 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 2 linguri cu sos de soia
  • 2 lingurite cu ghimbir ras
  • 50 g smantana
  • 2 fire de ceapa verde
  • sare
  • piper.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Georgiana Cosac

Tort cu crema de zahar ars

Crema de zahar ars: Intr-o cratita se caramelizeaza cele 150 g zahar. Dupa ce a prins culoarea dorita

45 voturi    12 comentarii
1h 30 min
Torturi

Amandine

Aceasta reteta este copiata de pe Blogul lui Haplea. Facem blatul. Separam albusurile de galbenusuri.

30 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Placinta clasica cu mere

Umplutura: Se curata merele de coaja, se rad pe razatoarea mare si se pun intr-o craticioara. Se

11 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Supe de legume
Supă cremă de ştevie

Supă cremă de ştevie

Ştevia se opăreşte în apă clocotită cu sare, se scurge bine şi se toacă mare. Într-o cratiţă se încinge uleiul şi se pun

0 voturi    0 comentarii
55 min
Supe de legume
Supa frantuzeasca de ceapa

Supa frantuzeasca de ceapa

Taiem cele 10 cepe julienne si le punem la calit, preferabil intr-o oala de fonta/tuci pe care am incins-o bine, intr-o lingura de ulei

2 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Supe de legume