Supa-crema cu sfecla si dovleac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Supa-crema cu sfecla si dovleac

Ingrediente

  • -2 sfecle
  • -2 cepe
  • -2 morcovi
  • -cca 200 g dovleac
  • -ceapa verde
  • -2 linguri ulei
  • -un virf de lingurita de cimbru
  • - un virf de lingurita de oregano
  • -marar
  • -sare, piper dupa gust
  • -felii de paine
  • -1-2 catei usturoi
  • -branza de vaci

Mod de preparare

1. Ceapa se taie marunt si se caleste putin in 2 linguri ulei.

2. Se adauga restul legumelor taiate cubulete, se amesteca si se adauga apa si se fierb pana sint gata.

3. Cu cca 10 minute inainte de a lua vasul de pe foc se adauga ceapa verde, cimbrul, oregano, se sareaza si pipareaza dupa gust.

4. Se strecoara zeama, pastrind-o intr-un vas, si se blenduiesc legumele, dupa care se adauga zeama si se amesteca totul bine.

5. Feliile de paine se coc pe foc in tava, cca 3 minute pentru fiecare parte a feliei. Dupa care se trece cu un catel de usturoi peste ele. Atentie !!! Nu insistati prea tare cu usturoiul fiindca painea e uscata si e precum o razatoare, astfel riscati sa le faceti prea piparate. Dupa care le ungeti cu branza.

6. Pentru décor folositi verdeturi de care gasiti prin casa.

Serviti cu placere !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise