Ceapa taiata marunt se caleste in unt sau ulei de masline pana devine translucida. Se adauga apoi usturoiul pisat si se continua calirea, amestecand continuu, pana cand ceapa devine aurie. In acest moment se adauga supa de pui sau apa si cuburile concentrat de pui. Pana cand apa incepe sa fiarba taiati rondele mari morcovul si dovleceii. Adaugati apoi pe rand in oala morcovul si la cateva minute dovleceii. Cand acestea sunt aproape fierte se pune broccoli desfacut in buchetele si se mai lasa pe foc 7-8 min. Se lasa putin la racit si apoi se mixeaza cu blenderul. Se adauga sare si piper dupa gust. Daca supa este prea groasa se mai adauga apa sau supa si se pune pe foc pentru inca un clocot. Se serveste calda cu patrunjel si cine prefera poate adauga o lingura de smantana. Eu o prefer fara, are mai putine calorii. Sper sa va placa.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii