Fierbeți o supă de legume din păstârnac, morcov, țelină și cartof ( nu uitați să adăugați un praf de sare, altfel legumele vor avea un gust fad ).
Scoateți legumele fierte într-un castron încăpător. În supa de legume opăriți prazul și buchețelele de broccoli spălate în prealabil.
Mixați legumele fierte cu untul și jumătate din cantitatea de smântână, cu ajutorul blenderului de mână. Adăugați treptat prazul și broccoli și restul de smântână. Mixați până când veți obține o cremă densă.
Treptat adăugați din supa de legume până când veți ajunge la consistența dorită. Potriviți supa de sare și piper și serviți-o cu crutoane.
Este delicioasă!
Poftă bună!
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii