autor:

autor

» » Supe de legume

Supa crema de rosii

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se toaca ceapa si se caleste usor in unt. adauga rosiile taiate felii, putina apa si se fierb impreuna 10-15 minute, dupa care se ia oala deoparte si se trece amestecul prin sita.


Separat se fierbe orezul in apa si cind este gata se scurge si se amesteca cu supa pasata.


Se potriveste de sare si piper, se mai fierbe putin, se pune verdeata si se ia vasul de pe foc.


Cind se serveste, se poate drege cu smintina sau se presara cu cascaval ras, dupa gust

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010

    Imi place !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 octombrie 2009

    Imi place foarte mult...

Dificultate

Medie

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. rosii
  • 1 buc. ceapa
  • 2 linguri orez
  • sare
  • piper
  • o lingura unt
  • smintina sau cascaval ras
  • patrunjel verde tocat
  • 1 litru apa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tarator - Supa rece de castraveti cu iaurt

Tarator este o supa  bulgareasca, preparata la rece, din  castraveti si iaurt, uneori asezonata

2 voturi    1 comentariu
20 min
Supe de legume

Supa crema de dovlecei cu broccoli

Calim ceapa si usturoiul tocate marunt. Adaugam dovleceii spalati si curatati de coaja, taiati

3 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de legume

Supa-crema de gogonele

Sfat: supa de legume puteti sa o preparati rapid dintr-un litru de apa fiarta la care adaugati 3-4

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Retete vegetariene

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Supe de legume
Ciorba de Conopida

Ciorba de Conopida

Radem morcovii si telina pe razatoarea mare. Pregatim aragazul si o oala in care punem uleiul. Adaugam morcovul si telina, amestecam

2 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de verzisoare de Bruxelles cu cascaval si crutoane

Supa de verzisoare de Bruxelles cu cascaval si crutoane

Verzisoarele se spala bine ( pot fi proaspete sau congelate) iar daca sunt mai maricele se taie in doua. Curatam morcovul, patrunjelul

1 vot    2 comentarii
50 min
Supe de legume