Curatam legumele si le spalam bine in apa rece .
Le facem cubulete , cu cat le taiem mai marunt cu atat vor fierbe mai repede . Punem intr-o oala sfecla, apio, morcovul si usturoiul si peste ele apa cat sa le acopere si sa treaca putin peste ele.
Le punem la fiert si cand s-au inmuiat usor oprim focul .
Cu ajutorul unui blender le pisam pana obtinem o pasta fina .
Punem din nou pe foc , asezonam cu sare si piper . Punem pudra de ghimbir si sucul de portocale si lasam sa dea cateva clocote. La final adaugam smantana .
Serviti cu crutoane de paine si cu extra smantana .
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii