Se curata cartofii, telina si ceapa, se taie in bucati nu foarte mici si se pun in vasul aparatului Crock-Pot impreuna cu supa de legume si 1/3 lingurita sare. Setam pe temperatura ridicata, 2 ore, punem capacul si ne vedem de alte treburi.
Cand a trecut o ora si jumatate spalam bine leurda si stevia, le curatam si le taiem in bucati. Le adaugam in aparatul de gatit Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital si le lasam pana se termina timpul de gatire.
Folosind un blender vertical transformam totul intr-o supa cremoasa, adaugand sare dupa gust si laptele de migdale (putem pune mai mult sau mai putin, in functie de cat de lichida vrem sa fie supa).
Prajim nuca intr-o tigaie antiaderenta, fara sa punem ulei. Apoi o tocam si o presaram in farfurii peste supa. Adaugam cate o lingurita de ulei in fiecare farfurie si servim.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii